Det blev en underbar midsommar






whoaa

heey ! Blir lite svårt att uppdatera ofta när det är så fint väder ute . Jag är så lat nu för tiden , vette fan vad som hänt ^^ . Skulle ner & bada idag men soffpotatis som jag är fastnade jag framför tvn med chocklad som sällskap hehe.
Men sen så kom jag på att det är  ju förfan midsommar imorgon . Tog en snabb duch och gick den korta vägen till Gränby-centrum. Skulle bara inhandla ett par shorts utifall jag skulle ändra min klädsel imorgon , men som sagt . REA REA och det blev lite fler kläder .











-

Kom hem från gränby -centrum nyss . FYFAN vilken rea det är  , det är sjukt. Köpte iaf med mig två saker , imorgon hade jag tänkt gå en runda på stan. Har fortfarande inte hittat en midsommar klänning ;/

Jag vet ! världens bästa mobil kamera.





when u smile the world smiles with you.

Vaknade för ungefär en timma sen , det var planerat att åka ner till Graneberg men latmasken själv pallar nte dra sig dit. Jag ska till g-centrum  & se om jag kan hitta någonting fint till midsommar XD  !
JAJA nu ska  jag käka , ikväll blir det antagligen BJ eller en myskväll med Sofia s  :) hörs sen!


Idag : vanligt slapp linne från gina och '' pösiga '' shorts




Graneberg

Har varit på Graneberg idag med Negar , Sofia N , Adrian och Emmy. Ville ta ett första dopp som de andra, men det får vänta . Orkade verkligen inte idag , så istället njöt jag av den trevliga sällskapen och musiken i några timmar tills det var dags att bege sig hemåt i den stekheta solen . Ser ut som en kol hehe ,måste köpa solkräm . Detta funkar inte . Puss








långa nätter

Sitter inne på mitt rum och lyssar på underbara Melissa Horn , gu' vad jag älskar henne. Hennes låtar går ut till alla på ett eller annat sätt.

, igårkväll åkte jag hem till Isabella med sofia , det blev Chips & CoKE med House of wax som man sett ett x antal ggr redan haha ! sen blev det bara mys tills jag o soffe drog oss hem . Ingen bella på två veckor nudå ;/ .






-

Lyckades somna kl 5 imorse . Uch & blääh , har sovit tre timmar , ska föröska somna om nu så att jag blir en aning piggare tills ikväll ! hörs sen,

Si tu le parle 'mmiezzo americano !

Har legat på soffan ute på balkongen typ hela dagen och läst för det mesta. Har inte haft några krafter från igår , det blev fullt ös hos evve med roliga lekar ! massa dricka och dans , allt var bra förutom att mina pengar blev då stulna.  Idioter. Och den jobbiga bussresan dit och tillbaka hahaha , hur klarar man att bo sådär långt ifrån uppsala :D .
Nu ska jag gå lägga mig , det blir en tripp till stockholm imorn förhoppningsvis! Puss.











fullt ös

har varit runt och härjat hela dagen och när jag kom hem förväntade  jag mig en rejäl lunch !men ingen familj eller ingen mamma hemma haha så nu står  jag och gör nudlar, en sån duktig kock jag är. Efter det blir det bussen ner till stan och träffa lite tjejer och åka den lång vägen till Alunda upp till Evve och fiesta ! CIAO

Grått & Trist.

Tycker synd om sofia nu haha som är ute och säljer jordgubbbar i det här vädret. Idag blir en stanna hemma dag , så fort regnet har lugnat ner sig tänker jag gå till G-centrum o köpa godis och hyra film .



Det blev en mysig middag hos isabella igår , med kladdkaka till
efterätt mums!

Bellas place

Ska hem till Isabella och käka middag med henne och Sofia , mys .

Igår kväll var dunder. Nästan lite för dunder haha. Men det blev dricka med måtta och mycket dans kom inte hem förän 4 ungefär , aja nu måste jag skynda mig. Lägger upp alla bilder och så sen  !Puss.

:*

Sofia är här nu och vi småfixar oss till utgång ikväll & snart kommer moa också. ÄR inte så jätte taggad till det , men det kommer väl snart.



TAGGA TILL

Kom precis hem från stan och har shoppat lite , köpte en ny mobil också som jag kan visa sen.
Nu städar jag mitt rum och taggar till bra musik , det blir krogen ikväll med en hel drös tjejer !




som jag hade dig förut.

halooj. Har legat och chillat i sängen hela förmiddagen. Nu '' väckte '' mamma mig och vill att vi ska grilla. mhh :*
Hon har köpt en massa gott. Men frågan är då pallar man , kolla vädret buhu. Får väl bli här ute på gården eller något.  Men först ska jag ut och springa. , ikväll blir det att festa kanse förhoppningsvis. HEj SÅ länge.



DRÄGG

Det blev att kolla på bio med sofia n & negar. Vi kollade på en JÄTTELÄSKIG film , den var väldigt bra , men dryg. Vi satt med händerna för ögonen  haha värt. Efter det blev kvällen bara kall och jobbig som vädret själv. Så vi satte oss på donken och prata i några timmar , till sist blev det bara jag o soffe. Men det blev en mysig kväll. & är sjukt trött.

I woke up this morning and o my god i have sommarlov!

Är sjukt trött. Igår kväll blev det mycket dans & annat.

började men en knäpp skolavslutning inne på domkyrkan med fyrisskolans elever  och efter det gick jag frida och negar ner till stan för att träffa de andra tjejerna, vi satt inne på panini ett långt tag . Efter det gick jag hem och fixade mig för fullt haha och tog bussen till sunnersta , hem till sofia b. Där var det fest för fullt med massa i klassen . Och efter det tog vi några bussen till valsätra på fest. Vilket var kul . Lite för många människor bara , hade iaf jävligt kul jag & evve dansa skit mkt på dansgolvet då alla andra var så tråkiga haha.

Nu börjar sommarlovet på RIKTIGT ikväll vet jag inte hur det blir. Ska förhoppningsvis vara med negar & sofia N.  Puss
.





RSS 2.0