seg vecka ' '

tja , sitter här hos grannen nu . skulle gentligen träffat sofia men den ungen var fär seg ¨så nu har jag bestämt mig för att hyra film och sen sova som en stock . den här veckan har jag en massa fotboll för nu är entligen säsongen entligen här och massa ärenden jag måste springa på '' hemligt ''  ,  so long !

party ''

tja ! sitter och pratar med kristina just nu och pluggar , kan inte vänta tills jag blir klar vill bara hem och käka haha.
De senaste dagarna har jag varit med mathilda b , vi har shoppat och haft filmkvällar och massa . och igår var vi och fika och sedan kom marcus och joinade oss med. Ikväll blir det nog fest ellre något liknande . ha en bra kväll:)


pratas om en resa till bulgarien ..

tja , kom hem för ett tag sen och det känns skönt eftersom att man inte fick så mkt sömn inatt .

först åkte jag hem till sofia där jag var . Så himla längesen och känns skönt att vi kan börja ses igen ska jag säga.
sen tog jag nio tåget till sthlm och var med bästis och sov där , vi köpte godis och andra godheter och va uppe länge och bara prata tills vi kom fram till att vi två borde ta en sista minuten resa någonstans och antagligen till bulgarien , så vifårse :D . men innan sommaren tar slut ska jag åka utomlands någonstans har jag bestämt mig !, so long !


shopping

tjaa, vaknade för en stund sen pgav en skrikande lillebror , som däremot har lärt sig att gå , så han lämnar ingen ifred alltså haha.
idag hade jag tänkt att åka och shoppa , jag ska köpa nya kläder och plus köpa resten av inredningen till mitt rum.
Så det blir mycket att gå idag . och eftersom att jag inte har en dator just nu blir det inga bilder . men ni får stå ut ! nu ska jag käka , so long !

i'm almost back on track ''

tja , tar mig tid åt att skriva nu . som ni ser är jag tillbaka i sverige , välbehållen och trygg hos min kära mamma . gud resan hit var stressande , nervöst , jobbigt eftersom jag fick åka lite specielt . Men anyways är jag hemma nu.

Just nu sitter jag hos grannen eftersom min data har lagt av igen är detta min enda tillgång till internet .
Igår tills idag har jag varit och tränat plus haft lägenheten för mig själv eftersom hela familijen åkte bort , jätte skönt faktist.
men nu ska jag kolla på förtrollad och käka jätte mycket chocklad , so long !

<3

har andrat om lite i bloggen en tillfallig design. o  jag vet inte hur mkt jag kommer att uppdatera . Kanns lite ovart att skriva om man inte har nagonting intressant att skriva om , plus bloggen kommer bara vara depprimerande !

Men jag vill ta mig tid att tacka alla som ar dar for mig , kanner en stor lattnad att veta att ni finns dar och att jag kunnat prata med . Till och med personer jag aldrig trodde skulle vara dar . tack an en gong <3


man kan alltid forsoka gora det besta av situationen !

klockan e snart halv elva pa morgonen och jag vet inte sj om jag e trott eller inte . Det er sjukt hur man blir forvirrad av tidssklillnaden igar somna jag halv sex eftermiddag och vakna nyss.

ventar fortfarande pa olika svar men vi far se hur det blir , snart ska jag ga kolla pa tv . Det e nog hojdpunkten for mig varjedag ska jag sega. usa har typ alla olika kanalaer for allting no joke ! man kan bestella filmer gratis dygnet runt . Och det besta er jue da one tree hill och gossipgirl , delarna har jue inte kommit ut i sverige ens sa jag har varsta fordelen.

gah  ! hoppas jag far en biljett idag klarar inte av detta mer .  so long

so fort jag tenker pa dig , forstor jag verkligen vilken tur jag har
att ha en san fin ven . Det besta i livet e det som far en orka fortsetta <3



skriver av mig.

idag tenkte jag jette mkt pa livet och sa . och jag tycker att det e sjukt hur menniskor borjar tenka att man ska uppskatta livet so fort man e i en deep mess , eller inte overskatta livet nar man har det besta i livet . Och eftersom jag inte har det besta just nu so kan jag jue inte direkt uppskatta livet , men jag har mol som jag vill uppno. och att beholla det for mig sj tenker jag gora for at the end har jag jue bara mig sj att lita po uppvagar och nervagar .

Nu ner jag sitter i det semsta situationen jag aldrig trott jag kunde hamna i vet jag inte vad jag ska gora, saker borjar klarna upp sig nu och jag forsoker ha tolamod och jag forsoker att ta det lungt och ta dagen som den kommer .

Det har hent so mkt det har aret att jag inte ens kan skilja mellan gott och ont . Angrar saker som har hent och jag vet inte ibland hur det kunnat gatt sa sparat men jag vet att allting hender for en orsak och aven om det hender att man forlorar folk man elskar , och aven om saker som du onskar inte gar som du hoppats pa so finns det alltid sol pa andra sidan. och en sak seger jag nu .. ..   forendringen som jag och mamma har pratat om e nog en av det besta jag kan borja med just nu . For jag moste ha en grund att borja fran .


jag har aldrig varit sa redd i hela mitt liv

jag e i usa nu , helt ensam . har aldrig varit sa ensam i hela mitt liv . jag vet inte hur jag ska ta mig hem. resan jag trodde skulle bli en av de besta blev till min versta mardrom , jag har inga pengar inget sett att ta mig ur min kris  , ingen att ringa for har ingen telephon , men om jag bara kan fa ngon att ta mig hemat blir allting bra igen. jag saknar mamma och jag hoppas hon e okej

... ..

mitt internet har lagt av hemma igen .. så kommer nog inte blogga underveckan , och så åker jag på lördag morgon så det kommer nog inte bli av . MEn jag ska föröska blogga i USa om jag kan .

annars idag så skulle jag upp till skärgården med mathilda b , men det blev ändrade planer
plus att jag har problem med hjärtat har fått hjärtklappning ,,, hoppas det blir bättre.

Ha en bra sommar/lov .  so long !

RSS 2.0