Fullt ös ! Men ej Medvetslös :|

Valde klädsel till kvällen nyss , tycker jag lyckades väldigt bra! frågan är då , ska man gå runt i klack på kvällen eller.. hmm .. .  Palla liksom :Z  ! Många jag pratat med ska ner till stan redan vid 9 haha , vad är grejen är att åka ner så tidigt , JAJA! Men det blir att träffa många vänner imorgon samt lita på spontanitet , för den finns bara en PLAN nu & det är frukost ! mysigt ! sen följer man med magkänslan & då menar jag inte att stanna kvar på stan hela dagen haha ;) . Stå utanför max liksom hihi . Näeej ! Spårad inlägg , nu ska jag käka ! CIAAAAAO
Ha en underbar valborg , ses i dimman eller när vi ses ;)

Den här kanse jag tänker på ha på ! isåfall på dagen.
Klänningen är aprikos färgad! men ser dock ut som rosa på bilden!



Gillas !


stress ?

Fyfan! vilken jobbig dag jag har haft , och mitt humör har gått ut över andra som bara försökt vara snälla. SRY ! Men jag trodde aldrig jag skulle ha så mycket att göra tills allting var slut , Önska jag kunde ta kort på min dag hihi.

Slutade skolan vid 2 , åkte till gränby med shaida , ludde & alex ! men fick vända efter en jobbig grej. Tog mig hem & sen till stan träffa massa folk satt ute på max-servering(skämmigt) i 2 dryga timmar typ för att vänta . Sen tog jag , Clara & Ludde bussen till gränby haha , allting blev fixad. Men jag var tvungen att följa med till stan igen för ett missförstånd , när jag väl är där! smsar sofia skitsur att hon är i Gränby ! jag tar till sist bussen och åker & är med fia , vi handlade allt tills imorrn! men allting är inte klart ;/ : SÅ SUUUUUUUUUUUUUUURT . Nu ska jag iaf relaxa ! Imorgon är en annan dag .

Under my umbrella

Sitter och diggar gammal musik och väntar på sms från Pegah som ska hålla mig uppdaterad om hur det går mellan INTER OCH BARCA ! Och såklart hoppas jag att Barca åker ut , de är så överskattade fifaaan.

Annars då ! det kanse inte märks på bilderna , men jag är väldigt sur för en jätte onödig grej , halva min ilska har jag tränat bort , så nu sitter jag här med gammal smink och försöker se rolig/sexig ut , funkar inte så bra! ska lägga mig nu , imorrn blir det att fira min killkompis förhoppningsvis följer jag med ut deras gäng och äter om jag hinner dvs. Nu ska jag sova GODNATT







28 April

Det närmar sig valborg , & jag är inte taggad alls. Jag undrar om det kan bero på att man blivit äldre.
Jag kommer liksom ihåg i nian då det var valborg , jag satt och planera och hade förhoppningar/förväntningar redan 3 månader innan , typ det bästa på året efter Nyår haha , men nu näeej. Tänker liksom inte på det , jag bestämde idag med tjejerna vad vi skulle göra. Känner att kvällen kommer handla mkt om spontanitet. Men vifårse ! som sagt , kmr vara en helt vanlig fredag förutom att man typ dricker på morgonen ^^ ?

Jaja , kom precis hem från stan har ätit på cupido med Fredrika och Sofia , trevligt ! Nu är jag proppMÄTT och ska köra en timmas träningspass ;)


Blev det keffa kameran idag.

Gaaha

Sitter i skolan just nu och pluggar med några kompisar , jag är ROAD ! men roliga timmen är slut och jag måste ner till stan och träffa sofia o fredrika , ikväll kanse jag sover hos sofia ;) Mys  , hörs sen !

If this is life when u'r young. Then i don't want to grow up.

Heloow! Är hemma från stan nu , vi gick runt lite i buktiker till att sist sätta oss på jalla - det var riktigt längesen , det var vårat ställe i vintras! fina minnen :) !

Föresten är jätte deppig över en sak! Jag har tagit uppehåll från fotbollen tills efter sommarlovet , lite olika anledningar. Jätte jobbigt , men det är värt det . Det vet jag :)! Nu ska jag bänka mig framför tvn , puss









En otrolig konstig dag

Har det verkligen varit! Nu ska jag bege mig mot stan och äta middag med Isabella & Sofia, längesen det var vi tre. Puss!

I love laughing at the most random jokes !

Hejhej x) ! kom hem från stan för ett tag sen , Idag hade jag som sagt två lektioner med en stor håltimma emellan , så boring. Efter skolan gick jag till dans-salen och hängde med några efter det drog jag mig ner till stan och träffa sofia & moa som satt på cupido . haha , älskar deras bröd ! åt minst 6styckna, kolhydraterna känner jag i magen nu. Efter det gick vi ner till tågstationen , haha så sjukt konstigt , vi typ satt där och flumma oss för så sjuka grejer! Vilket humor alltså tills jag insåg att detta börjar spåra - tog bussen hem o kolla på förhäxad XD  ;/ . Nu ska jag köra ett träningspass Puss.

OUTFIT !
Jeans-jacka : Holmlunds
Tunika : GinaT
Jeans : GinaT




In school

hejhej !sitter i skolan just nu och är jätte jätte trött. Kom hem från sofia typ halv 12 och efter det kunde inte jag sova efter all brownie vi åt igår , blää ;/ ! Men det var mysigt . Den här veckan är pluggfri ! så jävla skönt , ska verkligen njuta. Aja nu ska jag gå runt o se om jag hittar någon att vara med * mobbad * '

Hörs sen


sofias crib

Jag och sofia har precis kommit hem till henne , vi var som sagt på subway och åt. Det satt fint specielt när man inte är den frächaste , sofia har  gått  runt o kallat mig fula saker ;/ fett dum. Nu blir det duch och tv , sen tar jag bussen hem ,

checka hennes nya vägg!

 


BLÄ

Vaknade för en stund sen! vill krypa ner i sängen igen och ligga där och vara död. Inte för att jag är särkilgt bakis, Känner mig sjukt irriterad med andra ord.  Men sofia smsa mig och hon är tillbaka från kryssningen så vi ska luncha på subway och vara kärleksfulla och prata om helgens bravader :) ! Ingens dagens outfit idag , ni skulle svimma om ni såg min outfit haha!

Hörs ikväll!

@ party

Har precis tagit en skön duch och håller på att småfixar mig. Förfestar lite för mig själv sådär haha (A) !
Jag ska på födelsedags-fest @ warsan som fyllt 18. Men jag vet inte hur länge jag blir kvar där , har ett enormt sug att dra ut till krogen ikväll , har kollat runt lite och vissa är tråkiga eller lata :P .  Men jag kanse drar ut med Carro & Sofia ph. Vifårse :) . Nu ska jag fixa klart allting , ha en fin lördag CIAO :)


Kvällens outfit BLIR:
''linneklänning'' :  Zara
Kortkavaj om det blir kyligt : H&M



I woke up this morning , and the sun was shining so bright in my face

Halåå! Har varit så upptagen '' nu på förmiddagen. Mamma väckte mig kl 9-vi skulle åka och storhandla.
Fick med mig lite skönhetsprodukter. & efter det skulle jag hjälpa till med att städa ur förrådet , göra plats för vintersakerna/kläderna. Och med min stora förvåning hittade jag två par skor jag tycker om .

Jag är inte typen som gillar att gå runt i klack. Men när jag väl hittar GAAH XD !
De bruna klackskorna köpte jag för nästan exakt ett årsen...våras! Jag använde de 2ggr , jag tror att de är de bästa och mest bekväma klackskorna jag någonsin köpt! Tycker om de väldigt mkt

De svarta köpte jag o somras. Hade tänkt att jag skulle strosa runt i dem när hösten kom. Men näeej haha, har ALDRIG använt dem.  Måste göra någonting med alla klackskor jag äger! sluta köpa nya kanse ^^







Jag älskar dig mamma



Du är som en syster , en vän! en Bästa vän.


maybe we don't need to say goodbye yet.

Jag stannade hemma ikväll , hade verkligen ingen ork till att festa.  Hur kan man inte ha ork till det egentligen haha , Nej men ikväll behövde jag en kväll för mig själv :) . Har hunnit träna i 1 timma också , det var riktigt skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film resten av kvällen. Puss

Ska kolla på Aquamarine! Den filmen är så jä*la bra!


Sometimes it feels like ages ago,and sometimes like it was just yesterday.

Hejhej! nu är jag hemma , satt kvar ett tag i skolan med några kulkul , innan jag tog bussen hem och möttes av fler trevligheter, folk man inte sett på ett tag haha , samma gamla vanliga var det då. Får mig att sakna valsätraskolan ;/ .  Näej men nu ska jag städa upp i mitt rum och köra 1timmas träningspass och sen bestämma mig om jag ska köra FEST hela helgen eller plugga och festa ! vilket ilands problem hörni men om jag drar ut ikväll blir det till VIP där vi ska fira warre ,HÖRS SEN!

Dagensoutfit !
Skrikrosa Halsduk:Gina tricot
Skinnjacka: Holmlunds
NuideJeans: Holmlunds
Converse:fattiga från skopunkten
Smycken : HM




I'm not sleeping tonight

Ni såg rätt , ikväll ska jag inte sova ! fyfan vad jobbigt. Måste sitta uppe hela natten och plugga in mer än 20 sidor i geografin tills imorrn . Provet är 8:30 ! Hur fan ska detta gå egentligen ?Jag måste hitta ett adrelarin kick nuuuuuu. För jag håller redan på att somna ;

Har pluggat i 20min nu. Så här slutade det .


Halvsminkad jag i myskläder ! Ego bilder på högsta nivå .







I'm lost and confused for no reason at all.

Dagarna går allt snabbare och snabbare och själv är jag fast varje dag i gårdagen , ingen ork till att följa med dagarnas ända och ta nya steg. Nya beslut . Tankarna blir bara mer och mer för mitt lilla huvud , sätta planer för sig själv utan att riktigt tänkt igenom dem är fel . Att försöka hinna med allting blir för stressigt.  Att vilja göra allting på samma gång , gör att man går under. När säger det stopp ? Varför kan inte en människa vara lycklig ett långt tag . Är världen så rädd för att se andras människors lycka?


Some strange part of me never seems to want to let you go.


I can think about it and put a smile on my face!instead of crying like before.

Halååå ! Äntligen är jag hemma. Haha ... känns  nästan som att jag inte varit hemma på 1vecka när jag steg in.

Igår kväll- eller allmänt helt enkelt var dunderflunder haha. Längesen jag garva så mycket , efter mitt rå pluggande åkte jag hem till sofia vi tog en promenad till my '' old '' place och köpte lite saker efter det gick vi hem till henne igen och åt glass med chocklad och somna fint med tjejsnack.

Nu väntar jag på att negar ska komma hem och ge mig uppg. till naturen imorrn , har två prov ! vetteFANhur jag ska klara av det ;/ .  Hörs sen



I like this day.

Haloj ! kom precis hem från stan , åt på subway med isabella & sofia . Det satt riktigt fint ska jag säga.
Nu är jag hemma och måste ta itu med JÄTTE mycket plugg , ni anar verkligen inte. Efter det drar jag till sofia och sover där :) Puss.

Dagens !
Plus Min bruna skinnjacka från USA ! som jag längtat till att använda ute i det fina vädret




nytt

Skorna är en stor favorit. ..




Monday - the start of something new maybe

GAAH :O! Försov mig . Vaknade för 5min sen , jätte ovärt  , har bara en lektion idag den på morgonen . Aja!
Ska åka ner till stan med mamma , jätte fint väder idag . Så en promenad ner blir det. Hörs sen



A comp. Boring sunday

NEj jag  ger upp för kvällen , har försökt fixa bloggen lite. Det får vara så tills jag tröttnar om några dagar igen suck*  ! Aja , kvällen kommer i alla fall få ett lyckligt slut. Sofia kommer hit snart , puss



!!!

URSÄKTA RÖRAN! jag håller på att fixa om min blogg , som kommer att ta sin lilla tid :) // MVH

Did you have to run your game on me, I should've known from the start. That you were going to break my heart.

Sitter framför datorn som en zombie just nu och tänker fortfarande på paranomal activity. Alltså har jagat upp mig så mycket att jag fick nästan inge blund inatt. Mobilen underhöll mig med massa sms från vännerna som var ute och festade ihjäl sig typ haha.

Det första jag gjorde när mamma var vaken var att berätta om filmen . Så vem satte sig bänkad framför datorn 5min efter. Jo mamma , hon har inte sagt ett ord på 2 timmar . Så jag antar att hon är mer rädd än vad hon vill erkänna.   Nu ska jag i alla fall städa upp lite i mitt rum , plugga lite smått och träna. Hörs sen!



It's kind of nice being alone a saturday night

NOT ^^.

Har inte gjort så mycket idag förutom att pratat med alla som skulle ut på  krogen och inviga VIP grejen .  ;/ . Måste säga att jag känner att jag vill ta bussen in till stan. Men ikväll blir det inte så tyvär.
Har precis kollat på paranormal activity med syrran , filmen är värd att se. Igår kväll så satt sofia & skrämde upp mig och berättade handlingen , endå så testar jag abstinensen och laddar ner den . Mer än medveten om hur jag kommer att känna mig efter, och resultatet blev in your face siham. Vill inte se någon skräckfilm mer :/ .

Regnet öser ner och på något sätt känns det väldigt mysigt , och nu ska jag mysa med syrran hela kvällen.  Puss!




Jag älskar att jag älskar att umgås med vänner som gör ens dag .

Kom hem precis och mår så himla dålgigt uch. Vet inte fan vad som hände , fick en iprem imorse från sofia efter det däcka jag ett tag i hennes säng ;/ . Ska sova snart och se om det går över om ett par timmar.

Igår kväll var dunderflunder , vi gotta oss med godis , chips och sofias fina rätt carbonata-stavning ^^ . Vi kolla på
Jag vet vad du gjorde förra sommaren och däcka vid 5 tiden ,  kanse darför jag mår så illa haha XD ! Hörs sen.


Sometimes its the little things that counts.

Idag kom jag hem med ett stort leende haha, mamma blev förvånat chockad hur hennes dotter inte kom hem och klagade på att allting suger. 
Nejmen min morgon startade with a big B in bang. Tog bussen till skolan gjorde mitt geografi prov . Och sen flöt dagen på som vanligt. Jag och några tjejer i klassen gjorde äntligen våran dans klar , gick jätte bra. Efter skolan satt jag kvar i skolan i några timmar med en massa och snackade mest skit och flummade tills jag tog mig till förnuft och gick hem med Pegah , snart ska jag ta mitt pick och pack och dra till sofia , där även Moa och Isabella kommer att vara. Vad vi utnyttjar kvällen till vet jag inte än. Men det blir nog trevligt , CIAO CIAO x)



What am I doing this thursday ^^

Sitter hemma och ska snart ta ett rep och hänga mig själv . Ha nej skämt åt sido. 2 lektioner idag och efter det satt jag kvar och pratade med shaida en stund , saker börjar klarna upp , mer & mer efter våran konversation .
Nu sitter jag och äter kakor med chocklad över som syrran köpte , fa'an vad de var goda . Beach 10 prepare for me . Nej nu ska jag sluta med den här texten som verkar inte få något slut och lägga mig ner och bara plugga så mycket jag kan för geografi provet imorgon , Ciao.


La' naturelle


It's alot harder avoiding someone then faceing them.

Är hemma nu och ska fortsätta med min kvällsrutin . Plugga & läsa en bok. Jag vet , skriker så mycket boring om det liksom. Men vad ska man göra om man har förbjud att gå ut på krogen 1 månad , månaden är snart slut men endå ;/. + hade verkligen velat gå ut på kalas på lördag , de ska ha någon ny grej som kommer tydligen äga. snyft *




Till ulleråker

Nu ska jag ta bussen till sofia. Jag har tvingat henne att vi måste träna på hennes gym  , men med den potatisäcken så får vi se om det blir någon workout at all.  Hörs sen !

Man raderar det som tar för mycket negativt energi i ens liv .

Kom hem precis , har varit på promenad med Julia , eller det blev inte så mycket promenad. Vi bänkade ner oss vid en plats mellan mig och henne och satt där ett bra tag och pratade , mysigt.
Nu fryser jag väldigt mycket , solen & värmen försvann snabbare än jag trodde , skinnjackan var inte mycket till hjälp.

Ska sova och fortsätta läsa min bok nu . Ciao.


Du är allt bra du <3.


!

Skulle göra näsan vad som helst för att få gå ner till stan , köpa en glass och sätta mig vid ån och svalka fötterna och känna att sommaren bara är en sann dröm iväg. Det är inte långt tid kvar , men det är mycket arbete för att klara det sista. För mig nu är det mest mycket tänkande men för lite verksta. Men det kommer nog gå bra .

Ska inte gå på fotbollsträningen ikväll har för mycket plugg och mår inte så bra . Ska träffa Julia om ett tag ! Hoppas solen fortfarande är framme , vill värma upp kameran med vår/sommar bilder. Hörs sen : )

Tog kort från min balkong ,


Jag kan inte sluta gratulera mig själv .

Jag kämpade och kämpade ! Och minsan fick jag vad jag ville. HAHA , I'm so goofy *
Jag stod igår i köket och försökte laga styvning. Men gick det NEEJ! . Jag kolla på internet i alla kokböcker vi har hemma , hur fan kan det vara så svårt att göra det rätt ^^ . Så jag ringde ett S.O.S samtal till min kära farmor som är lite mer än expert , och så blev det en fin stuvning hihi , men champigoner och allt . Fy för jag är bra.

Nu ska jag ut och springa i det fina vädret innan fotbollsträningen :)

After a long day !

Nu ska jag brygga kafffe (hihi låter så vuxet) lägga mig ner och kolla på oth. Och försöka läsa ut min bok som ska resultera i en väl skrivd uppsats , puss.




today's the start of something new.

1 lektion idag , en promenad i vår vädret , mitt bästa program .. .. hitte gods från polishuset . Jag är tacksam för att jag fick tillbaka mina grejer , spec plånboken som är från USA och kanse till och med inte finns i Sverige iaf Uppsala - den är värd typ 500 kr från dollar. Men iaf , den personen som lämnat in allting gjorde det dagen efter och var så snäll att lämna     57 kr : O:O ! jag fittkukhorunge människa . Jag hade fucking 1 000 kr i plånboken.

Såhär ser plånboken ut , köpte den i USA i somras , tur att den är iaf tillbaka :)


härliga vår

Har precis hjälpt mamma med middagen , mmh ska goffa i mig alltihoppa. Tihi*
Ja människor vad hände med lovet . För mig har den varit trööööög . Väldigt trög . Höjdpunkterna har väl varit att jag fått umgåtts extra med vännerna. Annars har jag mått crap (många utropstecken). Men det kvittar jag ska ta tag i saker och ting . Jag menar vadå jag har gjort ett stort misstag , but everything happends for a reason. Man får ta det med hårda händer,  suck it up and smile. Man måste lära sig att skratta åt saker & ting annars skrattar det till dig rakt i ansiktet och sitter man där sad ;/ . Men det ska inte hända. Nu ska jag dega mig framför tvn med chocklad bara en massa bra serier . Puss.


What is done is done , you can't change it! but you can always fix it.



'' det är tur att man är biff ''

Igår kväll blev lika roligt och flummigt oplanerat . HAHA , det räckte inte med en hembakat pizza. Vi skulle ha Pannkakor också . Som by the way jag stog och stekte  , vem visste att jag hade en sån fin talang :) .
Slutade med att vi däcka till (eller jag som alltid) till djävulen bär prada.

& Idag är det söndag , innebär en massa plugg och träning och just be comp boring  . CIAO.






Det funkar inte att man är 18 år & fortfarande blir försörjd av päronen

Bra där siham ! ingen krog på drygt 1månad. Ingen alkehol på 6 månader. Alltid ringa/smsa ALLTID,vart du befinner.
Joo listan can go on forever. Men håller jag mig till reglerna blir jag rewarded. BIG TIME ! wiho.


Nu ska jag till sofia med Isabella , ryktet går att vi ska äta pizza till middag . Puss.






@ sofias place

Sitter hemma hos sofia med Moa och fjantar oss. Vi har precis ätit middag , och nu sitter hon o Moa och monterar  upp ett skåp och det enda man hör är dun , dån , stön och garv haha ! puss.








Here comes the regular

Hejhej ! Dagen har mest bestått av att ligga framför tvn och vara allmänt boring och dragen ,
eller var och tog ut pengar också i hopp om att jag hade några slantar som låg där :/ . Och ja det var det fyfaan vilken tur jag hade där. Vet faktist inte hur de kom dit heller haha. Måste betala Djn med det iaf.

anyways . Ska inte sitta här och dra mig . Ska ta bussen om ett tag till ulleråker - hem till sofia x) puss.



Nu blir det skräckfilm med mamma & stephen , dvs om jag orkar röra mig till vardagsrummet thihi *





TRÖCK I MIG DEN SISTA KALORI SAKEN IDAG TIHIHI *

Ska snart bege mig mot fotbollsträningen , åt en stor fet käbab rulle idag, mhh tro mig haha jag njööt . Varje tugga spelade roll . Fick också min sista godis påse. Anledningen till varför jag ska ändra mina jätte-jobbiga mat vanor är dels för att nu har mamma gjort en pakt med mig. Hon ska sluta och jag med , fårse vem som lyckas best thihi :*

Och så måste ja ge BIG credit till min lillebror som knappt är 1,5 år som kan räkna till 10 perfekt och ibland till 20, så himla gullig . Och så är han så artig , hälsar på alla folk på stan och säger hejdå och säger godmorgon & gotnatt.
Han har verkligen lärt sig att prata . Min ängel ! Nu ska jag dra , hörs sen :)





:*

heloo! Vaknade för ett tag sen och laddar ner ny musik. Ska börja med min träning igen , har typ käkat chocklad . godis .. chips Igår kom mammma hem med massa onyttigt igen hehe , men nothing makes u feel better then sugar ^^ .    Ikväll ska jag hem till farmor och äta middag efter det blir det fotbollsträning .

Hörs sen

what if we always were spoiled with ultimatiums,before we make mistake we later regret.

Okeej! Inga fler depp inlägg jag lovar , visade för mycket av det inre , nu blir det bara ytliga. Fast inte att ta i det då :) .  And once again så har jag världens finaste vänner , utan er ingen mig . Känner så många som skulle bara vända ryggen och inte hjälpa eller vara där för än. Men bättre finns inte. Jag vill tacka er med världen, men det går inte . Så jag ger er min kärlek . Puss Jag älskar er.

Här får ni två bilder från Isabellas sweet 17. IT was fun , if you see trough the other crap .




for just a moment ago i was happy .

Heej , dagen har inte erbjudit så mkt . Har suttit här i min lilla håla och tyckt synd om mig sj. För allting ...
Saker kommer nog lösa sig.. With just a little help from my friends. Som har varit guld .

Nu ska jag dega mig framför tvn i några h.

Det är nu jag kollar o tänker .. vad fan håller jag på med ?

Jag skulle göra allt för att få mitt liv tillbaka på plats igen , jag vet inte hur jag ska klara av det här. Även om man har så mycket stöd från sina vänner så räcker det inte i längden , då man ligger där i fosterställning flera ggr . & inser hur ensam man egentligen är i världen . Jag önska att jag kunde spola fram tiden , eller kanse till och med bak.
Vet inte hur länge jag kmr kunna fortsätta försöka glömma det. Varför inte börja om på nytt, byta skola skulle vara en bra start . .. .

Alla gör misstag , vissa är värre än andras . Men man lär sig från dem . Om några år kommer jag kolla tilbaka och tänka , det finns folk i värre situationer. Men nu är det som det är och jag är inte mer än en människa , Ingen är det. Darför skulle det vara skönt om man slapp '' being the new talk in town '' vilket kmr hända.

ofattbart.

Måste notera att min kväll var as lyckad , fick dansa arslet av mig , fick min efterlängtade kyss  av .......
Jag fick nog allt tills någon snodde min mobil(som by the way , jag lånat av sofia) . Mina pengar hade typ tusen kr i plånboken . Plus inträdes pengarna , ni kan inte fatta hur jag mår. Jag är så sur och besviken ;/ .

siham is dun

Är klar med allting nu gott folk , och ska ner till lokalen snart och träffa lite trevliga människor :) . Hörs imorrn , eller i dimman då  höhö.


fynd

Har köpt en jätte fin tröja från gina tricot idag , synd att min kamera inte är här så att jag kan visa den .
Jag var på stan med sofia & Moa som nu är hos sofia .. . ville så gärna hänga med o äta godis (A) haha.
Men nej måste städa mitt rum och fixa lite med gästlistorna som måste vara klara snart ;) .

Hörs snart.

Festa ikväll !

Är ganska stressad , vaknade kl 7 imorse! vill lägga mig och sova ... Men är för trött för det haha.
Var och tog ut pengar i vaksala torg ,sen fick jag springa '' i den lilla '' snöstormen , men nu är jag hemma och min mobil är typ terrad med sms inför ikväll , one step at the time liksom ;P

Hörs sen !


''Ain't it funny how a moment could just change your life And you don't wanna face what's wrong or right, Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart ''

Hejhej ! kom hem för ett tag sen och ligger nu under mitt stora duntäcke. Uch vad jag fryser ;/  . Julia vet varför , ska fan skicka insändare och klaga sönder . J***la UL-bussar * snyft*
Annars var kvällen najs , vi chillade och pratade om typ allt i sofias crib . Jätte mysigt :*
As fint område.

Ska lägga mig nu och få lite skönhetsömn I guess (A) CIAO!


ändrade planer !

Vi håller på att renovera här hemma och det är massa saker typ överallt , i want to flax my wings liksom haha.
VI har inte tillgång till badrummet man måste typ gå ut till någon konstig källare för att ducha  , det är jobbigt , väldigt jobbigt ... Saknar min badkar  ;/  .


Ska till ulleråker med julia o isabella och inviga sofias nya place CIAO


Man kanse borde ta ett blogg-lov :| ?

Eftermiddagen bjöds på massa mat. Min grannes son fyllde år i veckan och idag  firade vi den lilla skitungen , Isak jtte söt kille på 3 år som mobbar min lillebror haah , ungar alltså :).  Det bjöds på god förätt , efterätt och dessert . Men jag som blev sugen på allting kunde inte hejda mig själv från att goffa i mig allting på samma gång , så nu sitter jag här mätt och belåten och en aning illamående. Screw that , ikväll stannar jag hemma , ska lägga mig framför tv'n och bara chillaxa.

Imorgon ska jag ge mig ut på lite ärenden och dels fixa det sista inför isabellas födelsedagsfest . Ciao ciao :).



The sun is shining , but everything is still grey.

Hej finisar , vaknade på helt fel sida idag. Fick 1 timmas sömn inatt , eftersom att det blev att stanna hemma som barnvakt igår & lillebror var typ hypad hela tiden , han skulle ut . Han skulle äta , han skulle leka tagare /kurragömma. Han skulle dansa osv , det enda jag tänkte på på '' neej , siham du klarar det här . Du är uppe i 300 kr nu '' haha .

Annars då ! så var jag i gränby C . Fick bara med mig lite småsaker som pincett och sminkborste.
Nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat - kanse drömma mig bort om hur underbart det kommer bli i sommar , är sugen på beachpartys och utomlands.


hörs sen !



Vaa ? har jag på mig uggs...

hejhej ! fyfan vilken kväll igår , love it love it.
Tjejerna kom hit och förkrökade järnet , efter mycket uppvärmning sprang vi till bussen . Men vad händer då ? haha vi missar den , så alla blir typ skit sura. Lollo & Johanna cyklar ner till stan helt borta , medans jag cissi & negar börjar ta våra drunken as fötter ner mot stan. Väl där inne var det dunder flunder . Träffa massa vänner och fick gratis drinkar , festa på hela kvällen. Kom hem tyå 4 inatt och sov som en stock . Tills lill fisen ringde o väckte mig, så kom hem från stan för ett tag sen - var på Subway med henne & Isabella .


HAHA! en rolig händelse  igår.

Jag : (kollar ner på fötterna) OMG *skriker*
wtf ??? ^^ har jag UGGS :O på mig.
Cissi
: ehm jaa haha , du tog på dig dem
JAg : shiiit ofta ni inte sa något :P?
Cissi : vi trodde du visste vad du gjorde.

Så jag gick runt inne på BJ med snyggaste klänningen och hudfärgade strumpbyxor och mina tjocka jobbiga UGGS. ...

Bilder kommer sen :)

PÅSKLOV!

Nu är det påsklov och det betyder att jag ska verkligen njuta , fyfan vad skönt.
Efter skolan drog jag ner o träffa sofia , köpte ett par strumpbyxor . Sen följde hon med mig till gränby men kom bara till min gård tills hon bestämde sig för att dra hem haha , den lilla fjärten.
Men  jag ska ta tag i mitt rum nu , senare kommer lite vänner till mig . Vi ska förkröka innnan krogen NAJS.

HAHA ! + april skämt . Jag har inte lyckats lura någon än .Men det kommer haha , jag gick på Negars april skämt så var lite sådär små roligt , & hon hade själv blivit aprilskämtad om det. HAHA !  HÖRS SEN XD



RSS 2.0