In hurry

Hejhej ! min buss går om ca 10 min , jag ska på Avatar med girlzeeen , skönt med en rolig slapp söndag. +  i need some talk , mycket grejer som hände igår. Kom hem 4 , vaknade nu typ.

Kommer med bilder sen XD !  puss.

build up your conf.. ..

Hej mina vänner ! Har precis varit i sthlm och fick med mig ett par strumpbyxor och en kavaj .. & nu ska jag fixa mig . Bells & Fisen kmr hit snart o kanse Lawand ! Puss på er party people !


' -

Paula Siham Ersson
jag har haft d... Visa meråligaste dagen. Den värsta i hela mitt liv. Mina pengar kom på en check ! jag vet inte varför . Så när jag skulle ta ut dem på swedbank så fick jag inte eftersom mitt pass inte är giltligt , för att jag spärrade av den förut då jag trodde att jag tappat den. Jag åker till Polishuset för att skaffa en nytt och då har jag inte med mig pengar. Jag åker hem gråter floder ! Mamma ringer och förösker fixa problemet. Jag sitter och gråter och fryser för så mkt jag gått runt idag. Men nu ska hon ge mig pengar från hennes pengar. & inte nog med det. Så ska jag gå om ettan på måndag , allt detta har jag försökt smälta in. MIN DAG SUCKS SOFIA! längtar hem till Isabella , vi måste köpa pizza och prata... Förvänta er en gråtandes tjej ikväll * snyft *

// mitt inlägg till sofisen på FACEBOOK. SÅ nu vet ni vad som hänt ... och de närmaste dagarna kmr bli depp .. för att försöka smälta in allting.

Annars då ?
Var hos Isabellla med Sofia , och vi hade pizza kväll , fetisar  haha ! och pratade en massa. Utan mina fina vänner hade det inte varit lätt för mig. Spec... nu  ;/ . Får ta det med en nypa salt om några veckor är det bra igen.
Nu ska jag gå lägga mig .. Är jätte mega stressad ! har mkt att göra puss godnatt <3.


HELG ! ÄNTLIGEN

Vad står på min lista inför helgen ?


  • Fredag(imorrn) - Hem till Isabella efter skolan med Sofia och mysa <3.
  • Lördag - Åka till Sthlm och shoppa med Isabella & Sofia , och sedan gå på 18-års fest.
  • Söndag - plugg på dagen , chilla järnet! & sen Bio med mina girls. <3



TAGGNING TILL MAX HÄR ALLTSÅ !

uppe i 147 , och har redan strykit 100 :O :O !

Jaa , som ni kanse ser så håller  jag på att göra namnlista till min & Johannas fest nästa fredag. Vi ska väl bjuda 70-100 personer var . haha och ni kan ej fatta hur för lång lista min blev  :/  ! Men jag ska föröska fixa det.. För att lokalen är endå rätt så stor + DJ & Vakt . Våran fest ska bli minnesvärd  ;)

Nu ska jag packa ner lite grejor. . Ska åka till min fotbollsträning , YÄÄÄY SO LONG .


I söndags !




Lokal bokad , min fest närmar sig (Y)

Jaa  mina läsare ! jag orkar inte riktigt ta tag i saker just nu. Just nu skule jag verkligen böhöva lite magic i mitt liv och miraklar skulle inte sitta fel heller 8-) .  Men vad ska man göra jo jag vet (ta tag)

Skolan var rolig idag , sofia kom & hälsa på mig och Isabella .. så det blev mycket bättre .. Haha kan tänka vi tre i samma skola .. Skulle rent ut sagt bli KAOS !

Har ett mega prov imorgon , historia  .. Mitt favvo ämne så det lär ju gå bra  . bara att jag har bara blädrat genom sidorna ! så det blir en sitta hemma ikväll och skita i Utgång .. Skita i att festa med PAradise hotel deltagarna på Kalas .. Skita i VIP som har halva priset på alla drinkar ,  so long!


* snyft *

Om ni inte hört hennes nya låt. Så lyssna på den NUUU !! så jävla bra puss.



when you had a bad day ....

Har inte haft så många oroliga tankar i mitt huvud sedan sommar incidenten.
Försökte sova lite , men mina tankar var för höga. Försökte äta , det funka inte heller.
Jag försökte distrahera mig själv genom att leka med lillebror ... Gick inte heller så bra.


IAF !!! Jag ska börja plugga nu , alla lärare har typ flyttat upp allting så nu har klassen mer tid på sig hehe ,




<3 .

kommer inte på någon rubrik ' -

Helåååw! kom precis hem från stan där jag har i princip spenderat hela min dag eller okej halv haah , gick runt med Isabella & Sofia ... AHhaha det har varit så jävla kul idag .. först kom sofia till fyris och sedan åkte vi ner till stan . Hitta lite fina saker som jag vill ha . fick med mig en t-shirt bara & efter det satte vi oss på Jallla och käka . & nu ska jag läsa min boook ,,, TJARÅÅ



INGEN SLÅR OSS !

I'm pissed.

Vaknade försent , hann inte äta frukost , hann inte fixa mig ordentligt.
Kommer tillslut till skolan och då öppnar inte läraren dörren , lyckad morgon va? har alltid otur just på morgonen.
Sitter här med några andra som också blev utlåsta.

Sofia kommer till min skola snart iaf hehe , det blir toppen. Nu ska jag fortsätta plugga so long !

singstar n guitar hero

Kom precis hem från mathilda h , jag hon och sofia var på Ikea för att kolla på lite inredningar till mathildas lägenhet efter der åkte vi hem till henne och sjöng och spelade , en väldigt kul söndag !  Imorgon är det skola .. ser jag fram emot det ? ... ....noooooooooooot . puss

me loves .

hejhej ! vaknad precis och är fortfarande meeegaa trött.. SKulle kunna sova ett par timmar till , men tanken dog då jag hörde mamma säga genom dörren att jag kmr bli en hundring fattigare om jag inte går upp. haha ,

Igårkväll blev faktist lite mer bäst ,  jag hade mega kul. Tjejerna kom hit först på förkrök och sedan tog vi bussen till sävja på fest hos Anders Mann där vi dansade och minglade och bara hade allmänt kul tills vi tog bussen till stan och åt natt mat med några. Fyyy vad kvällen var rolig haha , jag tog bilder . Men hade inte minneskortet i så jag vet inte hur man överför .. .men ni får stå ut . Nu ska jag försöka göra någonting vettigare och tänka om det verkligen var värt det som jag gjorde igår ... so long !




det här gillar jag <3 .

' -

Sjuk planering jag har haft idag/ikväll. Men jag ska festa !!! that's for sure puss.

Dagens I-landsproblem

HAHAHA !sitter & Asg för mig själv här hemma  HAAH , ni kan inte förstå vad som har hänt. Jag har haft ett äventyr idag fast genom min dator då jag chattat med folk och typ got crazu här. Nej men ni får se mer av det imorgon avslöjar ingeting . Nervöööst HUUUUHH ::D:D:D !


Nej men  jag städar mitt rum just nu och försöker klura ut hur jag ska göra ikväll . Jag vet vad jag vill göra och det är 5 saker , but I'm afraid att jag inte kan fixa det på bara en kväll .  Men jag ska inte oroa mig om det nu.
Jag ska städa klart mitt rum eftersom att snart kmr farmor & farfar över hit , SO LOOOOONG !!!




?????????????????????????

<3

Kom precis hem från Isabella där kvällen spenderades med Sofia & Fredrika.
Vi har tjockat oss hela kvällen och varit allmänt flummiga och pratat massa tjejsnack.
& nu ska jag gå lägga mig snart .

Går inte beskriva hur mycket jag älskar mina tjejor , vi har så himla kul tillsammans. Vi behöver verkligen inte heller anstränga oss för att göra en kväll minnesvärd. If u understand where I'm going with this ?.

Pussisar !

Uppdate : Isabellas säng är världens skönaste. Under kvällen lyckades jag somna i två timmat haha , snacka om osocial tjej !

Friday ' -

Tja , kom precis hem från GUC är min kära vän sofia går . Jag &  Isabella sket i resten av dagen och åkte dit för att muntra upp our friend .
Ikväll då  ?
Jag vet faktist inte vad vi ska göra haha , jag ska hoppa in i duchen snart och sedan träffa tjejerna . Det har pratats om fest  , eller pizza kväll bl a.


So long <3



Today when i saw you I kind of smiled ,

Fotbolls träning ikväll ' -



för ett år sen. I förra lägenheten

this is what i want .


nytt.







Ingeting sådär jätte spec,  men behövdes !


``

Äntligen hemma från skolan , och jag har hunnit med det mesta. Tack vare en bra dag så kom jag hem med ett glatt leende och familjen slapp höra  mitt tjat.
Så nu ska jag käka afrikansk mat , våran granne har fått en gäst hem från  UGanda så vi fick en massa gottheter . Ciao ciao.


PS : Har rensat min garderob & i veckan tänker jag be mamma fylla på lite (A)!


jag saknar mitt rosa rum :(


Vad gör jag .. ?

Sitter i skolan och flummar med isabella. haha , båda sluta för t89392 år sen ... nu ska vi flumma vidare so long

Skolan tar på mitt energi. Ge mig helg tack.

Har hållt på med samma uppsats sen tidigare , haha alltså 5 timmar har jag hållt på med samma  & är fortfarande inte klar. Den måste bli perfekt .

Jag ska belöna mig sen med Brownie & Paradise Hotel.


Jag är i skolan och är jävligt trött och hungrig

Jag vill hem och typ rensa kylskåpet just nu . Min dag har varit helt knas ska jag säga,  kom 2timmar försent till skolan ,, och ni vill verkligen inte veta hur jag lyckades med det. Men tur att man har Isabella då ^^ fick mig ett gott skratt som har hållit hela dagen :).

Nu sitter jag iaf i skolan med brahim & Foad och gör engelska uppsats.. efter det pallrar jag mig hemåt so long !


' -

Näää hörrni jag pallnte lägga upp alla bilder hehe... ni som har mig på facebook kan se bilderna där.
Jag är trött & måste börja plugga snart, funderar på att ladda ner en film ikväll . MEn vet dock inte än vilken. ?

AJa , KVällen var så jävla najs igår. Nästa helg tror jag fan att jag vill ut . CIAAAO




GRATTIS TILL DIG KRISTINA <3 AKA ( IQ barnet 2 )

your mama she gets CRAZY ! (8)

Haaalååw , jag är utmattad efter igår kväll  , det var meeeega kul . Jag kommer nog älska det här året . MEd alla dessa 18års fester :D! och det är redan massa inplanerat ahah , återkommer med bilder sen so lonG !

Idag vid frukostbordet. (vad alkehol kan göra alltså) haha.

Mamma
- siham... were you drunk last night when you came home ?
Jag - what no... (försöker se oskyldig ut)
Mamma - yeas! Don't you remember that you were standing in the hallway and dancing ?
Jag - what hahaahhahha ehmmm. .. hehe
Stephen '' låtsas pappa '' - AHHAHAHA , so funny . You looked so stupid
Jag - hehe :/

Yeas I'm out !

Bestämde mig för att jag inte tänker sitta här och vara the sadest girl in the world , ska rota runt i  min garderob nu och kolla efter någoting snygg & vågat.
Kanse hinner med bild-outfit . Men nu måste jag ducha och fixa en massa so long
!

Lyssna på techno låten !!! så jävla gryyyyyym



fest ?

Tja , vaknade typ nu , har mått as illa . vet inte vad som hände ?

Isabella & Sofia var här iaf , as najs . Vi skulle på chillkrök men det blev ingeting av , plus låg och typ hade feber haha , enda höjdpunkten var nog att jag fick umgås med mina änglar <3 ,  Isabella stannade kvar och sov här , och gick för ett tag sen . Ikväll är mina planer lite osäkra , ska kanse till Kristina . Hon fyllde 18 förra veckan , så det bär nog av dit eller så stannar jag hemma med min febriga kropp . Fick till och med frukost i sängen  haha fett skönt. aja nu ska jag hoppa in i duchen So longG !

TJEJERNA KOMMER HIT FÖR EN CHILL KVÄLL <3 !


du krossar mig,samtidigt som du gör mig hel , hur gör du det egentligen ?



emellan åt lyckas jag klämma fram ett litet leende,

In school ' -

Tja , sitter i skolan just nu med Hanna Och Elin , klassen har FETASTE håltimmen ;D! Fredag ^^
Idag vet jag inte hur det blir , slutar halv fem , ska försöka haffa isabella innan hon går hem ... Snart ska jag iaf till matsalen , so long

In school ' -

Tja , sitter i skolan just nu med Hanne Och Elin , klassen har FETASTE håltimmen ;D! Fredag ^^
Idag vet jag inte hur det blir , slutar halv fem , ska försöka haffa isabella innan hon går hem ... Snart ska jag iaf till matsalen , so long

walking in mephis slash hungry eyas and To be with you (8)

Min rubrik är Calle Kristiansson's låtar som han sjungit  ! Jag säger bara att han är min <3. Fyyy vad jag älskar han . Hans röst och hans låtar är mer än bara musik.

Annars då ? har jag bar suttit här , fastklistrad vid datorn .. . otroligt vad tiden går fort. Hoppas jag inte blir lika datanördig som sofia 8-) skämt åt sido.

Men jag har gjort massa vuxen saker idag haha , (fyllt i papper) det är ingen konst liksom .. men det var en massa . trillar in en efter en varje dag , åhh att vara 18 alltså :D !
Nu ska jag sluta nörda mig här och umgås med familjen , imorgon slutar jag halv 5 , kommer vara jätte trött. & efter det kommer nog tjejerna hit
. Pusshej


+

Idag försov jag mig . Så inte mig alltså , vaknade en kvart innan vi skulle börja . Snacka om Taimeing ? nää ,
men jag skyndade mig snabbt till skolan och har haft en bra dag faktist , & efter skolan tänkte jag att jag ska skriva lite på min uppsats om Israel & Palestina. Jag vet inte ens varför jag tog det , kan inte ett skit. Vad har jag gett mig inpå funderade jag brifley . Men jag fick jätte mycket hjälp av Bilal & Norhan så jag tror nog det kmr gå fint fint.
& Jag är jätte intresserad i det här nu , visste inte hur allvarligt det egentligen var :O !


Nu ska jag hoppa in i duchen och ta mig något att käka ! & kolla lite på PH ,återkommr sen .

Det är bara 6månader kvar.

Satt och kolla genom läsåret. Och JÄKLAR ^^ vad mycket. Det sägs att tvåan är det jobbigaste året.  & Ja jag instämmer (Y) . Vill redan spola fram till sommarlovet. Matte C kommer nog vara dödsämnet det här läsåret. Men jag vet ju att hard work pays off. Jobba sig dit är den jobbiga delen. Men jag vet att det kommer löna sig till slut , I hope (A) !

I know wash the mirror




HAHAHHAHAHAHA ' -

Idag har varit en väldigt humoristiskt dag ' -
Nu börjar man liksom endå komma med i svängarna , all information från lektionerna fastande i hjärnan istället för att flyga ut genom ena örat som igår .
Ja vad ska man säga , haha jag har typ försökt fånga någons uppmärksamhet som inte går någon vidare bra .
Men det är svår , jag menar att försöka börja snacka med någon som inte ens känner en hmm ... 8-) ??

Efter skolan satt jag kvar med Isabella en stund och flumma lite . Som vanligt haha ,
& när jag kom hem satt jag och kolla på Paradise Hotel  . Och jag vill bara säga WHAT THE FUUUUUCCK ??
whats up with this dude Pontus haha , helt wierdo . ..  känner igen mig hos honom lite faktist haha. .



Okej nu ska jag sluta spååraa , lite för mkt nu hah , ciaao !  återkommer sen



' -

Hur kan man vara SKOLTRÖTT ! när skolan precis börjar haha , dunno .. Är bara redan jätte trött . Och det lättar ju inte direkt på hjärtat då man vänt på dygnet i liksom 3veckor :O !
Så vad har jag hunnit med idag sen förra inlägget 8-)  ?





'-

Skolan gick ju inte så direkt bra idag ;/ .  FIck reda på saker som jag hade en känsla av rätt länge & så såklart var min känsla sann. Vad fan ska jag göra åt det liksom ..är så himla förstörd på många olika sätt.

Efter skolan satt jag med Isabella och prata i några timmar , tur att man har en av sina bäster vänner i samma skola ska jag säga <3.
Nu är jag hemma och ska snart påbörja en uppsats efter det städa mitt rum , är så petig nu för tiden hehe. .


ciaaoo

P.S längtar till Paradise Hotel

I have not lost It yet , but my limit Is kind of short right now.


perfect jeans :O

Var i Gränby Centrum med syrran och skulle kolla efter ett par jeans som jag verkligen har kollat på LÄÄÄÄÄNNGGEEE !! Men de var dyra då. Och så blev det mellan dags rea och de blev väldigt mkt billigare så mamma sa amen jag kan väl köpa dem åt dig. Men (då) när vi gick dit så var de sluut , så i cried a little :/
Men idag då jag gick tillbaka dit gissa vad jag ser . .. de jeansen i min storlek precis framför mig. & jag hade pengarna , eller hehe min syrra fick bidra lite då(A) endå är så glad att jag äntligen fick dem. Måste bara sy upp de lite där nere .. .annars sitter de perfect.


Ska ta mig något och käka nu , har sovmorgon så det är väl ingen direkt brådska att jag lägger mig :
) .
Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaao


Shontelle ft. Akon - Stuck with each other




' -

Känner mig jätte seeeeeg, som om jag håller på att få en feber. Är alldeles varm i kroppen och mitt huvve kommer explodera. Eller så kanse jag bara inbillar mig för att det är skola imorgon  ... .eller 8-)

Anyway. Kanse hjälper när jag ska ut . Jag ska till gränby C med syrran och köpa lite grejer , sen hem och plugga lite .
.

En grej som är bra med att skolan börjar igen är att det är närmare till sportlovet, där jag isabella o sofia ska till fjällen typ en vecka .. Aahh  ''



wonderful snow

'-

Tja tja , kom hem från mathilda h  precis , där kvällen spenderades.
Försöker ladda ner new moon och andra filmer , men det verkar inte som om någonting funkar 8-) !

Iaf, imorgon är det skola :/ ! Ska ta vara på sista dagen och sovaaaaaaaaaaa ut som mycket jag bara kan. & göra klart arbeten sen köpa godis som belöning (A) ! Haha nu spårar jag snart. ... eller 8- )?


TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ !!!!!!!!!!


the thougt of you makes me wanna go crazy

'' mulligt är gulligt ''

nej säger jag. Jag ska inte börja med dumma åsikter för att det kommer bara att komma ut fel haha , men här om dagen då jag kolla på vågen hade jag gått upp 4kg. Liksom på bara jullovet ;/ . Okej jag märkte att jag började käka lite mer och fick små valkar här och där haha , uuuuuuuuuuuchh blää . Men nu är det överdrivet , längtar tills fotbollen igen (A) !  .

Jag ska gå käka ungstekt chocklad med banan nu , efter åker jag till mathilda h , pusshej!

:D

aaaah , äntligen hemma . hahaha! Tror nog aldrig jag har uppskattat att jag ska få vara själv ikväll. Har varit med någon kompis varje dag sen dagen efter julafton typ ;P . & mitt rumt behöver städas , stinker typ chips med gammalt vin. Det blev en jätte trevlig natt igår , vi var här som sagt och dansade , och körde lite spel och bara umgicks som fan och tog vara på tiden. Sen blev vi lite för lagom fulla haha , vi skulle igentligen åka ner till sunnersta till Isabellas kille , men vissa ändrade sig 8-) så det blev en god natt mat på donken , sen åkte jag o moa hem till fisen och slagga där. ! hellt jobbiga haha , de vaknade vid fyra tiden , jag vaknade vid tio ! typ satt o kolla på film sj i sofias källlare ;/

nu ska jag äta- mamma har lagat massa afrikanskmat. mhhhm










i valsätra!!!

hallooojj ! befinner mig hos sofia just nu med Moa. Men båda ligger o sover , en tuff natt igår. men kul som faaaan.
kommer med bilder sen när jag kommit hem, nu måste jag försöka roa mig med något annat. De kmr nog vakna om 5454875 ÅR :/ ! so long

Oa hela natten !!!!

Om ett tag kommer Sofia, Moa , Isabella och Fredrika över till mig .


' -

Tjaa ! vaknade nyss och ska snart hoppa in i duchen ! Jag verkligen tvingade mig upp haha , måste börja vänja mig innan skolan , då man typ sover 5 på morgonen och vaknar på eftermiddagen .
Så vad ska jag göra idag då :)?

Jo jag har precis skickat iväg ett sms till mathilda h , som jag ska träffa ! om hon vaknar 8-)
& Ikväll ville tjejerna festa , eller iaf kröka - så det blir väl något sådant liknande.


Och föresten haha , jag har tänkt med att börja liksom sprida karma med välförstånd. Kanse blir lite lättare att uppskatta saker&ting då,

guess who's here ' -

sofia kom hit för ett tag sen & vi har ätit morotskaka . & nu pratar vi om vissa planer som kommer bli amazing we hope (A) , have a nice kväll party people !!

feels like ages ago !

Jag skrota runt i datorn för ett tag sen föresten ! & Jag  hittade jätte härliga sommar bilder ..

Det här är bilder från MIDSOMMAR I nian. Alltså 2årsen , jag tkr att jag såg ut som en liten knubbis haaha ;D jag hade tagit uppehåll från fotbollen som jag brukade hålla på med minst 4ggr i veckan plus match. SÅ jag fick helt plötsligt mer plats för fest och mat . Men började igen när gymnasiet kom <3. Kan ju inte ge upp efter 12 år av fotboll;)



Vickie



Joel & Paula.


Richard, Simon A , Paula & Axel
























its very snowy outside (A)

Hejhej ! idag vaknade jag tidigare än vad jag brukar . Som sagt så blev det ingen utgång igår kväll , but heey det kommer fler onsdagar eller ... 8-) ?
Fredrika & Sofia kom till mig vid Tio och vi gjorde något att äta som vanligt och hade trevligt.
Just nu sitter jag i mitt rum med lillebror i knät , han är rädd för damsugaren naaaww...  haha!
Tänkte dra ut med syrran och ta lite kort . Eller göra ett Pilates pass
, so long !

Jag får slå klackarna i taket på BJ en annan kväll.

Sofia sällskapar mig ikväll <3.






'' so long see ya honey ''

Halåååw ! har verkligen vänt på dygnet kan inte sova . Isabella & Sofia gick precis och jag kan inte somna haha ..
Vi bakde Brownie och efter det åt vi massa chips .
.

en rolig händelse idag Haha -
Min lille bror är typ as kär i sofia (tro mig) haha , så han stör oss typ hela tiden så vi ville bli av med han eftersom han ville inte heller vara med mamma . Så vi '' låtsades '' att vi skulle ut så hör man han i hallen stört böla och vi står där ute och typ dör av garv  & sen smyger vi in till mitt rum , det var ganska kul kände mig som värsta banditen.
Smyger in i mitt eget hus :S !
?

Imorgon då (idag) Kanse ska köra en utgång ! Jag vet att jag ska träna som fan på dagen iaf ciaaaoo :D

Yeas the pictures looks horrible , but we had fun as hell taking them ;)




tänk om jag aldrig släppte taget ?

Har märkt att när jag skriver inlägg så blir det så rörigt hah a.. Det är för att jag inte vill skriva för långa och inte för korta och då blir det alla känslor på samma gång haha  '' konstig brud alltså.

MEN - Sofia kommer hit snart & kanse belli , har sagt till Sofia att leta efter godis hos henne annars får jag väl bege mig ut i kylan själv då :/ .
ha en bra kväll allesammans <3. &
imorgon  kommer en stor överaskning som kommer överaska the head of till vissa men mina närmaste komemr säkert tro att det är ett joke BUT NOOO!!! This time It's for real .

It's hard to put a smile on your face when you know the person you love can never be yours again




' -

Nu har jag storstädat hela mitt rum ! Slängt två år gamla papper , dammat ur varje vrå. Putsat allt. Och torkat golvet skinande. Mitt rum luktar klooor hihi (A) !

Mina planer för ikväll är lite oklara skulle egentligen åka ner till stan nu med Mathilda B - men hon verkar spårlöst försvunnen .

VÄNSKAP

Hej hej . .. kom hem för drygt en timma sen från stan ! Först var mathilda här och det blev lite mer än middag haha , godis & chips lyckades vi frossa  i oss. ! efter det åkte jag ner till stan och träffade '' company '' och vi satt på stan och åt istället  . haha jag vet känns som om jag är värsta matvraket !och det är jag (A) tur att jag spelar fotboll då

. . Men när vi satt där så mitt  i allting så kom jag på att skolan börjar snart och det betyder att dagarna bara går & går och snart kommer sommaren också . Jag älskar sommaren men jag gillar skolan mer ,, är så rädd för studenten då man gråter floder för att man aldrig kommer få uppleva det igen.
Darför kan man inte heller ta skola förgivet och allt annat. Livet går vidare & saker förändras , thats life ''


Jag får ett leende på läpparna när jag tänker på min bästa vän & jag. Vi var bästa kompisar i högstadiet.
Sen gled vi ifrån varandra... men hittade tillbaka igen till varandra när gymnasiet började igen.


I love you.




my best friend Is on the way ...

Halåååw alla sockertoppar.

Idag vaknade jag upp med två sidor . hhah låter lite sjukt I know .. Men den första  var Ångest & den andra lycka.
Först tänkte jag omg jag är 18 år nu ? hallå totaly myndig och det betyder lite saker , så jag var tvungen o göra alla samtal o ärenden själv utan mami  . Csn , Swedbank - min försäkrning osv ! Ja ni ser och jag har är liksom den mest oanvsvarigaste människan .. Tappade bort 5 mobiler nu i höstas och nu  på nyår tappa jag bort mitt simkort ? how do i do it. .. donäät knoww.



IAF ! Nu kommer mathilda B hit , hon ska käka middag här och så ska vi bara umgås <3 . Därefter drar jag till Sofia där kvällen kommer spenderas med Isabella , freddie och Simon & någon till . So long

försökte ta lite ego bilder idag - det gick ju inge braaaaa :/ !

by the way - ned ifrån bilder är underskattat det blir ju lite okej ?!








' -

Tja tja  . Det börjar bli jätte sent och  jag borde ligga i säng snart , men måste plocka undan lite först. Fredrika & Sofia var här nyss gick dem . De hade med sig massa godis , chips & chockladkaka . haha jag som hade gjort en sj (A) . Men det var as mysigt o freddie la till nya låtar i min spotify lista har nog sönder lyssnat på alla.

- Imorgon(idag) måste jag till stan fixa med mitt bank konto.
- Posta iväg lite brev .
- Åka till  mina kusiner om jag hinner
- Träffa tjejerna / det planeras fest , om man pallar nudå. pusshej


Take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt. Because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back


I just can't handle myself.

hej , haha  nu när jag läste mitt förra inlägg märkte jag att det blev liksom en aning * spårat, ,
Hehe ...

Iaf , Sofia kommer när som helst och jag håller på att baka en jätte god chocklad tårta.
Eller okej mamma köpte den färdigt (A) . Men ëndå , efter det ska jag fixa upp mig har suttit framför datan hela dagen och kollat på filmer med uch kläder. (vi ska ut o fota
)

Ang min födelsedags fest , några som undrade . Jag ska ha den!! Ofcourse :) . & den kommer bli bra hoppas jag . Grejen är att jag ska ha den med två andra tjejer som är för tillfället bortresta men kommer hem nästa vecka , så vi ska ha '' våran '' fest precis när skolan börjar typ .. Jag håller på med en gästlista just nu faktist , vi ska typ bjuda 70 pers var tror jag hehe ... Men nu ser jag att jag har nog alldeles för mkt vänner som '' måste '' bjudas .
Men jag kmr bara bjuda de jag verkligen vill ha där. Puss&kram ha en bra kväll.

I have no headline :O

helååååw ! Hoppas nu har haft bra dagar so far . Jag skulle behöva en feé  just nu haha , skulle aldrig vara fel att känna sig som askungen då&då .

Igår så kom sofia hit , haaha sjuk kväll ska jag säga. & Idag då..
Gissa vem som kommer hit :O ? !
Tatatadadatada : Sofia stendhal.

/ HAha nej men bellsan ska vara med mister '' boyfriend '' of hers & Fredrika vart är du ? ,
Men vi ska iaf ut o fota . Så ni kan förvänta er spårade foton . Nu ska jag käka brunch och kolla på film see yaaa. don't wanna be ya.

spåraaatat


NA NA NA na naa.. .. Music is pumping loud from my speakers '' bang bang '' ( 8 )

My love's Revolver , my sex is a killer. Do you wanna die happy , Do you wanna die happy ?


Loving you - Duffy

helåååw gott folk . Idag mår jag prima (Y) ! AHah , fyfan vilken dag det var igår men som Malin sa '' man mår som man förtjänar ''  ! Jag hade så kul tack alla än en gång . Det började med mig o sofia på stan vi köpte in det sista Och sedan hem till henne då Fredrika kom också och när Isabella kom så sa hon att vi inte skulle till sunnersta '' inställt '' Vi tjejer kollla på varandra och ville typ gråta haha. I mean think , så vi tog en taxi hem till mig vi tjejer , jag typ ''grät ''  för mami  hhaa , det var sorligt. Men Simon ringde som tur <3.¨Så vi drog till Robert i Svartbäcken efter förkrök hos mig . As naaaajs däär , sen tog vi taxi till Stan allihoppa jag tappade bort Isabella & sofia o dem så jag fick gå runt på stan själv med Simon , Vi hade jättte kul faktist haha , efter en timma ungefär hitta alla tillbaka till varandra . Lite saker hände . Men alla sjöng för mig iaf (A) ! Sen tog jag bussen till NOrby på efterfest där jag träffa massa bra folk , Hanna  ,SIckan , Elin DAvid o Company var där där (A).

Nu blev det en lång text , hoppas ni orkar läsa(A) ! JAg ska städa nu mitt rum och Ikväll kommer nog Tjejerna över hit puss.

(här är bilderna, de är inte så smickrande )












HANGOVER

TACK FÖR ALLA SOM GJORDE MIN FÖDELSEDAG OCH NYÅR, OFÖRGLÖMLIGT.
VILKET ÄVENTYR DET VAR IGÅR  HAHA, KOMMER MED BILDER OCH SÅDANT SENARE NÄR JAG INTE ÄR LIKA BAKIS .

DAGENS LÅT IGÅR HAHAHAH <3333333333

lööööv löööv lövv


RSS 2.0