you can make me whole again.

Skulle egentligen ut på äventyr med Sofia & Moa ikväll haha , men den planen försvann lika snabbt som den gjorde verkade som. Men vi får väl ta igen det i helgen eller något . Imorgon har jag NA förhör. & efter det ska jag till * hemlig *  , hoppas det inte blir pinsamt& skämmigt. Whatever! Nu ska jag kolla på film med min lillasyster som kom precis hem från hennes Idrott ! CIAO .


I can forever , forever is not that long for me.

Kom precis hem från skolan , så TRÖTT ! och mamma vill att jag ska åka med och storhandla. Det är vid sånna här tillfällen då man säger JA! men neej haha , orkar inte strosa på stan  just nu , känner mig blää. Ska försöka äta någonting nu efter det ska jag ut på en springtur.

Tog på mig min låtsaspappas '' tjocktröja '' , tänkte att det skulle bli lite mysigt sådär när det skulle '' regna '' och åska '' idag ! Haha . Men näeej , solen tittar fram och jag svettas som en gris inne i klassrummet ! Fyfan , men mysig var den iaf , ligger i den nu MHaAw



If i had one.. ....thousand wishes

Söta fisen gick precis , vi satt på balkongen och lekte coola med ciggen och prata hade oss. Nu ska jag ta tag i lite plugg , är trött som fan! Och så missar jag DH ååh. PUSS


outfit 18/ 5

GINA TRICOT



^^

Skulle egentligen dra mig till sofia , men jag PALLAR EJ . kom från skolan och nu har jag gjort mig alldeles för bekväm för att dra mig ut, & sätta min i den syrebristiga bussen, där människor luktar svett. & barn som skriker. För att sedan  vara sj på stan då min & sofias buss skillnader är stora ibland haha.

Satte mig med lillebror ute på balkongen och knäppte lite kort. aaw



I'm walking sunshine wooohoo

Skönt väder ute , men varmt ! Idag gick vi ett gäng och satte oss bredvid vita bryggan och chillade med vattenpipa och glass. Jätte skönt ! är dock väldigt avdankad just nu , har fått i mig för lite vatten , hörs sen.

Bjuder på en bild där tiden i skolan spenderas mest , härligt !


söndags bravaderna .

GAAH! vill ut o springa , but i can't. Är sjukt trött efter de här dagarna , ska fortsätta ligga framför tvn och kolla på tv +chips,en viss sofia fick mig att älska det haha , puss ( lite bilder från sofias ''inflyttnigsfest''
GIllar när nytt folk blandas med gammalt folk. Ordet för igår är solklart DUNDER


















äntligen söndag

Är så jävla trött !är inte utvilad någonstans. uuurrk. Nu sitter jag och laddar upp bilderna från igår kväll , sofias lilla inflyttningsfest. Blev mer än lyckat och vi partajande hela kvällen . Är sjukt trött efter helgens gott.
& nästa vecka måste jag ta tag i att träna , i fyra dagar har vi lyckats käka . Kladdkaka i en mängd. CHIPS i massa mängder , frukost , lunch middag haha! alkehol i en lagom mängd. MAT i deprimerande mängder . Så ni kan förstå hur jag mår. Det var iaf väldigt skönt att sova och vakna upp i min egna säng.

Jag kanse laddar upp bilderna på bloggen senare. Måste ta tag i lite saker nu. Puss

Resultatet av helgens bravader och mys , får mig ej längta till att flytta ihop med tjejer *

Uh , är trött ! måste ta mitt arsle hem snart och umgås med min familj  , känns som om att jag inte  umgåtts med dem på evigheter. Men det är bara att ladda om , ikväll blir det fest , röj med andra ord . Puss

















@ sofias

hejhej , känns som att jag inte uppdaterat på hundra åår , haha . Men nu vet ni iaf att jag lever , och har/ska typ bo hos sofia hela helgen . Fett kul  , igår kväll vart det mys med henne& MOa . Åkte hem en snabbis igen och sen fick jag skjuts hiit igen . Helt stressande. Och nu ska vi käka kyclingspett. Vifårse vad som händer ikväll , <3

You suprise me sometimes

HEY Där! Nu har jag nya krafter , (lite iaf) , det blev en hel del förkrök och sen drinkar inne på VIP! haha , det var DUNDERFLUNDER ! , shit vilken rolig kväll. Dansa hela kvällen med massa vänner. Nu mår inte mitt huvud och mina fötter bra alltså.

Skulle festa ikväll igen , men det blev lite för mkt av det goda igår. Så jag ska hem till sofia snart och chillerilla mucho! MEN HELGEN !DÅKÖRVI Puss.




Sun in my hair

Nu är det helg och det är jävligt skönt. Nu blir det bara att njuta av solen och vänner i fyra dagar. Hoppas det blir fint  väder då ^^ .

Hmm , blev helt plötsligt sugen på chocklad. Ska springa till gränby C &  köpa det haha. Senare kommer Frida & Negar hit. CIAAAAAAAAAAO



oh my god , it's not a dream

Kom hem från skolan för ett tag sen! Stannade kvar för att plugga med bakhan & Clara n , som gav upp efter 5 min . So I am on my own now , men jag tänker inte stressa , ska hoppa in i duchen nu för jag har precis tränat. Efter det tar jag en tupplur. Nationela ska gå bra imorgon, puss




Thomas Dileva i högsta volum.

Heeloow! Har legat framför tvn och kollat på förhäxad och lite annat. Hatar 3 dagar kommer bestå av studier , men ska försöka inte göra bloggen så boring för det liksom ;/.

Tiden gick väl lite för snabbt idag i skolan , slutade kl 1 . & efter det var jag med Erik .Tänkte ta en promenad hem sen  , men nääej vädret tillät inte det! jag som hade med mig mina solglasögon , ifall att liksom.

Neej nu ska jag lyssna på min dröm-man och läsa vidare ! PUSS


Rosa koftan köpt igår , nice huh ? men de från BIK-BOk är nog endå snyggare.



!

Kände länge själv hur det aldrig skulle hålla mellan oss. It takes two to make it work. Och man kan inte vara en bästa vän när man vill & känner för det. Det är synd att du själv inte verkar inse vad du håller på med !, Jo jag är verkligen inte perfekt , men just nu måste du hålla med om att du är den som borde ta tag i saker.

Du kan skylla hur länge du vill på att du är stressad , och att du har lätt för att glömma . Sånt håller inte i längden , tänkte att , nej men snart kommer hon , snart gör hon si & så. Men förväntningar/förhoppningar slutade bara i besvikelse . All min energi gick åt att tänka på våran '' relation '' och det fick mig bara tänka på gamla tider , samt saker i nutid.

Jag älskar dig! och kommer nog alltid gör det , jag behöver dig i mitt liv. & det kommer jag alltid vilja ha , du är som en syster . INGEN , verkligen INGEN vet så mycket om mitt liv som du , du är den enda jag öppnat mig för på riktigt och det vet du. Det är jobbigt att behöva någon i sitt liv som är mest bara en besvikelse . Jag har sagt mitt och jag orkar inte gå tänka på det länge till , du beter dig inte ens som om du är min vän så varför inte bara bryta kontakten helt och hållet.

we do things that are forbid.. .. just to see whats out there

Igår kväll blev en kväll som jag kallar spontant ! haha , kristina kom till mig . Efter några timmar kom sofia & moa , och efter ett tag kom också Arez och Dilan. Vi chillkrökade vilket var jätte kul , sen drog vi ner på stan - sen till rickomberga där vi skulle på '' fest '' , det var en manlig strippare där också haha helt wierd , alla blev irriterade för någonting och det slutade men.. . jaa - det är en annan historia. Det värsta var väl endå att jag GICK hem i regnet från stan sen , räcker med att jag är förkyld redan , nu sitter jag här helt avdankad . Och mår äckligt. Ska lägga mig ett tag nu innan sofia kommer hit !  Puss.






I can't keep dreeming

Kom hem från stan för ett tag sen , jag och sofia var på stan och kollade lite i butiker ! jag fick med mig tre klänningar. Två utav de var riktigt FYND! bokstavligt. Efter det satte vi oss på subway ett tag.

Vette fan vad jag ska göra ikväll . Vill ut på krogen , med det verkar så dött ? på de ställen jag tänkt på , nästa vecka blir det en hel del fest så jag tror jag skippar tonight . Plus vill jag vara en duktig flicka och plugga   , nationella på onsdag , vifårse :)

SITTER SÅ JÄVLA FINT PÅ!


SVÅRT ATT BÄRA ! MÅSTE HITTA NÅGOT BRA ATT MATCHA MED


The word is PERFEEEECT



när man ofta har smink

Fick en ny ansikts produkt från mamma , shit vad den är bra ! har länge velat ha en sån men inte haft råd :|, just i den här åldern då man använder smink som mest . Den typ återfuktar huden mm. & man kan använda den istället för att ha foundation/puder. Sen bara lägga på mascara och vips hihi.

Nu ska jag ner till stan och träffa sofia , hörs sen :)



I gotta feeling.

igår kväll blev väl som det blev ! Ibland önskar man att kvällen har flera timmar Haha !
Iaf , jag åkte till stan halv nio , men vände tillbaka till gränby då jag trodde jag inte låst dörren . Jag kommer hem och mamma är hemma så jag åkte helt i onödan tillbaka hem , tog min surskalle och satte mig på åttan igen - hem till kristina . Jag sofa PH och kicki började fixa oss blev inte klara förän en timma senare ,sen drog vi till lokalen för att gå på '' klassfest + andra randoms '' , det var kul..  vissa hde lite för kul. Jag overstaid my time , smsa sofia som inte längre var taggad på att åka någonstans ! ååh blev så sura på några folk i bussen , men det är en annan historia.

Jag är nere på stan & väntar på femman , kommer till stg och där var det ett väldigt drag . När festen slutade ville jag gråta haha , DET VAR SÅ HIMLA KALLT ! jag satt och vänta på bussen med bakhan & Clara LL  och några killar . VI vänta i en halvtimma , shiit vad kallt det var . Äntligen kom jag hem och sov gott


blev bara två ynkla bilder igår.




Gårdagens kvällsoutfit





S+S ikväll

Kom precis hem från stan  , var på kina resturang och åt med mamma & brorshan . Är mätt och belåten nu :)

Sofia kommer hit om några timmar , jag ska ta med henne ut på äventyr ikväll hade jag tänkt ! ska befinna mig på 5platser ikväll hade jag planerat & tänkt .. . hehe men vifårs se , Det är ju endå helg ;) Nu ska jag upp till Gränby återkommer sen om jag är vid liv - finns jue farliga ungar med knivar nu för tiden!


In school today






HEEEEEELG!

Okej så överdrivet glad är jag faktist inte , är SJUKT trött på missa människor . Sysselsätt er på något annat sätt än att klanga ner på folk när ni inte vet ETT SKIT .

TIRED IS THE WORD

Har inte gjort så mkt denna eftermiddag , har bara suttit nedgrävd i böckerna och godiset . Bara lite kvar nu.
Sen kan jag sova.

Imorgon är det helg , olika planer som kanse blir genomförda och kanse inte! haha kanse blir en äventyr imorgon . Dock saknar jag mysdagar , festandet har jag ställt uppe på hyllan ett tag efter allting som hänt. Men vifårse  ! Nu ska jag återgå , puss.

Myskväll i min säng med sofias äckliga chips , godis och läsk! slutade dock med krök haah , minnesvärd vinterkväll<3







heey I'll return the favor

Sitter inlåst från världen nu , och geografiboken är för närvarande min bästa vän. Har gått igenom sidorna ett antal ggr & det borde räcka för ikväll :) . För övrigt då ? Biter på naglarna av ångest och längtan , vill ut på skiva ikväll  . Michelle och Lisa har sin skiva ikväll  & jag lova att jag skulle kma om jag kunde '' / . Får bli att festa i helgen antagligen , tänker ej sitta inne och ruttna.

Ska ladda ner någon film nu som får underhålla min tråkiga kväll , puss.



Outside school today



,




smile for me (8)

hejhej ! är hos sofia just nu med Moa, tänkte att det skulle finnas mat kvar till mig (A) men grisarna hart tjockat sig BIG TIME.   Vi ska iaf ligga o dega framför tvn idag och käka godis , en mysig söndag mitt i veckan :) CIAO.

Resultatet av en dålig morgon ''/
Kortkofta-hm
Oversizelinne-GInaT
CrockerJeans-JC




jobbigA DAG

Sitter med bakhan & Clara  och pluggar , det går inge vidare eftersom jag blir distraherad för en massa saker som är på g, & jag vet inte hur mkt jag kommer hinna att blogga de här dagarna  ''/ ! ikväll ska jag hem till sofia och mysa med henne & moa om de inte slänger ut mig haha , de har redan sagt att jag inte får komma , bryr mig inte ska våldgästa dem. HÖRS SEN!


wait a minute

Hejhej! kom hem från stan för ett tag sen , satt på uteserveringen på Panini med Moa & Sofia. Så himla mysigt x) Vi åt en jätte god sallad och pratade & hade allmänt trevligt , uch kände mig som en sopsäck. Såg inte alls fräch ut. Ibland orkar man helt enkelt. Trodde inte någon annan skulle bry sig heller tills jag träffa kristina som alltid är lika ärlig & trevlig haha.

(snodde bilder från fias kamera.Min tog jag ej med ''/ )






Hi sunshine , are you here to stay ?

Mamma väckte mig för ett tag sen , hon hade gjort värsta frukost buffén . Jag åt såklart hennes goda pannkakor , mår så illa nu. Ska städa undan lite på rummet & sen dra mig ner på stan och sitta på en uteservering med Moa & Sofia. jag gillar vädret idag och känner mig kamera *** , så det blir massa bilder.

Ciao

mwaah

Hejhej! vaknade upp idag med en förvånande känsla , inge bakis från igår kväll. & jag har legat i sängen och kollat på gamla avsnitt från gossip girl fyfan vad skönt.

Igår så var dagen faktist rätt okej. Jag ger den 7/10. Vi var hos mig och åt frukost med lite cider träffa lite random folk sådär. Efter allt ätande började vi gå mot stan. Lagom packade hah , det var nog den roligaste promenaden mot stan jag någonsin gjort , ni ska se mitt smajl nu alltså. Så jävla kul.   Vi kom iaf äntligen till stadsparken var med lite killkompisar , jag gick mest runt och var med alla , dt var så många man kände , Jag & sofia fick väldigt tråkigt så vi gick mot ekonomikum. Där var det draget - bokstavligt. Det var fullt med folk. Vi träffa fredrika & lite andra vänner . Efter det gick vi ner till stan igen & träffa christian & gänget , väldigt längesen så det var kul:) -sen mot S-parken & sen till Ekonomikum & sen till stan igen för att träffa Fede & gänget till att sist dra till mig en stund & sen till sofia för att förkröka.  Det började lite segt för man blev typ bakis mitt på dagen ;P men sen flöt det på.

Jag tog bussen ner till stan vid halv 11 (sj) träffade David  , fick lite sällskap :) & efter det träffa jag Cissi , funken & gänget för att åka på fest hos Anders. Där var det väldigt draget . Dans & bira hela kvällen. Vid 3 tog vi bussen ner till stan och var på framfickan & träffa lite folk där. Efter en lång tag tog jag till sist bussen hem :) Vette fan hur mkt kl var men det var somna inte förän vid 5 kanse haha,


önska jag hade med mig kameran igår! får inte ta ut den för mamma ni som känner mig vet väl varför hihi (A)
Här är lite bilder från fias kamera



RSS 2.0