hard work pays off

ÄR sjukt glad att få åka bort snart till usa , känner verkligen att sommaren kommer att gå fort för när jag kommer tillbaka är det drygt 2 veckor kvar tills vi börjar , jag tror det kommer bli perfekt .
Otherwise  så har jag varit i gränby centrum halva dagen vad jag gjorde kan jag inte riktigt säga men jag kom hem med ännu lite kläder . Känns verkligen som om jag borde spara inför resan u never know  . Sen har jag pluggat , känns jätte ovärt att göra det nu när det är så fint väder men måste man så måste man , men nu måste jag fortsätta imorgon är sista dagen och så ska jag hinna fixa mitt hår som kommer att ta ca två dagar och så väntar jag på att mathilda B ska komma . Ha en bra kväll ciao ciao .

bild från kryssningen jag var på .


(8)

 ^^ , kom hem för en stund sen och sitter och proppar i mig med mat , har inte fått i mig något på dela dagen .
Först var jag förbi stan och köpte lite saker och sedan åkte jag hem till syster ett tag.
Sen hem till Ceva och där var vi några och chillade och sen cyklade vi till stenhagen och spelade latch-fotboll
med en massa och nu är jag jätte trött i bena så mycket som jag cyklat idag haha . Nu ska jag ner till grannen och äta mat också tydligen ... & så har jag laddat kvällen med godis och blue lagoon ! vågar nog inte ladda ner någon film efter den .
so long  !


Det blev ett par nudie - jeans



En vanlig turkosfärgad t-shirt



Och den blåa blusen.

<3

Tja ^^ , har precis vaknat och ska snart gå och käka frukost . Idag har jag ganska mycket att göra,
jag ska åka och spärra upp min mobil , hoppas ingeting är borta . Sen ska jag upp till Syster .
Sen måste jag gå och köpa mer hårförlängning.
- hmm , sen kanse köpa lite mer saker till min resa ..... borde egentligen spara fatta hur mkt man kan köpa för fint i new york och så slösar jag mina pengar här , Waste   !!! ,

Aja ska ut på en springrunda nu , so long !

Tack bästis att du alltid är där <3


+

 ^^ hej , sitter i mitt rum just nu och är bokstavligt fullproppad med mat och fika , min syster fyller år idag och jag har ätit en massa tårta , godis , pizza  aa you name it , verkligen en spring runda ikväll ska jag säga.

Idag var jag iaf förbi stan och köpte med mig två saker (A) , min kostym som jag ville ha fanns inte i min strlk . Så jag köpte en kavaj liknande jacka och så köpte jag en jeansjacka very nice , ! Aja nu ska jag gå och göra de andra sällskap , so long !

 



Grattis till dig sötnos <3

Chocktillstånd ;O ?

Det är ju sjukt , det är nästan som om att man inte kan tro på det . Stackars man , diggade han verkligen och hoppas han får det bättre där han är nu han verkade inte så lycklig alls , rip michael jackson  !

Snart ska jag bege mig mot stan och köpa en present till min lillasyster som fyller år idag och sedan köpa någonting till mig sj , jag såg en jätte fin tjej-kostym här om dagen och skulle inte banga på att ha den på mig :) , so long !

peace <3

tja ^^ , idag har jag mest sovit bort hela dagen , Efter skoln skulle jag egentligen åka ner till graneberg med kristina och Anna och chilla vid stranden men min hjärna var för trött för det så jag gick först runt på en shoppingrunda och sedan hem och sov ! ,

Ska säga att jag är väldigt glad för att har hittat mitt peace halsband , det fanns inte att hitta någonstans i uppsala.
Jag gick in till glitter till sist för säkerhetsskull och där gjorde de egna peace halsband , de tog själva '' smyckemärket'' och gjorde den till ett halsband , man fick betala för kedjan och allting 145 kr , billigt och värt och så fick man en extra på köpet  , sen köpte jag linne , t-shirts , kjolar   , . aja nu ska jag sätta mig och plugga järnet och sedan tar jag antagligen en spring runda , ciao ciao

 


sommar & sol

Hej ' återigen har jag skapat en blogg , det är nog min tredje gång . Jag vet faktist inte vad som gör att jag alltid slutar . Men kan säga senaste gången så hann jag aldrig blogga , fullt upp med fotboll/läxor , + hade jag flyttat så det blev mycket att fixa och trixa i någon månad . Men nu har jag bestämt mig för att hålla mig fast vid denna blogg. Och mitt namn passar mig perfekt .

- Idag , var på sommarskolan och därefter var jag på stan med kristina och anna  , kolllade runt ett tag i affärer fick med mig ett sönderslitet linne och ett par solglasögon  , jag borde nog spara mina pengar ska ju endå åka bort snart ...
Nu ska jag cykla iväg och lämna tillbaks filmer som jag lånat och sen kanse jag åker ner till Kristina we shall see  , ciao ciao !
  


RSS 2.0