söndags mys !

Skulle ta en '' lång '' promenad , hade laddar ner fräsh musik på mp3'n och allting . Några sekunder då jag varit ute kom jag på att The hills skulle visas idag följd med The City = I can't miss that ofcourse.  Gick runt husen och tillbaka hem haha , ducha - hårinpackning . Torka håret ! platta håret på typ mindre än 20 min haha... så det ser väl ut sådär 8-) .
By the way , jag lagade mat idag också . En grej jag aldrig aldrig aldrig aldrig gör - så jag var försiktig med att ge familjen förhoppningar haha , men det blev bra faktist :)!

, om ett tag kmr en fin flm som jag tänkte lägga mig och kolla på!
Imorgon är det skola , känner inte mig så taggad ;/ . CIAAO CIAAO!


Mathilda b <3 S.

jing o jang liksom............. om ^^:
Älskade siham, saknar dig otroligt mkt.............. Hoppas du sakanr mig med, det vet jag att du gör.. lite åtminståne.. haha!
Ussh.. hatar detta avstånd.. men det kanske är lika bra, annars hade du kastat ut mig med huvudet före ur din lägenhet för jag hade bosättit mig i ditt kök eller i ditt kylskåp, eller hos din granne kanske? Äter så jag spricker å spyr liksom.. nej usch, hur hade jag sett ut då liksom? som förr? HAHAHAHAHA " siham å mathilda " O NU HAR VI TRÄNAT, NU TAR VI BUSSEN T MC DONALDS Å ÄTER UPP OSS" ...
Saknar dig massor... berättade för vännerna idag om när du smög in i mitt hus å satte på thomas dileva på högsta volym och ghlömde dig under sängen å ja kom ner å pissa på mig av rädsla så hörde jag ditt garv där under sängen.. och tack GUD att du har ett sånt speciellt garv, annars hade jag väl dött HAHAHA! ............. näe näe, nu ska ja sova för vissa har skola här liksom HMHM... aha, juste.. lämna min klänning t mammas jobb i MORGON senast.. .för ska iväg och MÅSTE ha den... så du måste det, HAHAHA gulligt avslut på mitt långa långa inlägg/kommentar..
Glöm inte, jag älskar dig / din dindidni mathilda



Vi är allt bra vi , <3. JAg älskar dig min andra halva.

svart eller brunt ? , vilken fääääääääärg :O !

Vaknade klockan 8 imorse haha , ganska tidigt. Skolan börjar ju imorn.
IAf , jag har bestämt mig för att fixa om mitt hår nästa vecka. MEn jag vet faan inte vad jag ska ha för hårfärg.
Förra året ungefär precis vid den här tiden så ändrade jag till svart , efter att ha brunt jätte länge.
Jag tykr om båda färgerna. ! i brunt ser jag typ ut som en tonåring haha , men med svart typ värsta adulten !

a tough call ^^








-

Är jätte trött  , sofia stack precis hem! vi hade jätte trevligt  & kul , och spåra ut lite så som vi alltid gör.
TIlls jag somna i 3 timmar haha , förlåt fisen <3.

& nu sitter jag här och äter goda goda kokosbollar med havre  :) !

FF med ett minus plus.



Jag ska vara barnvakt idag , typ från nu tills sent sent ikväll!
HHA , jag älskar min lillebror. Men barnvak NO no no  !haha . MEn mamma
gav mig en stor summa pengar , känner mig lite sådär småsnål . Men vadå !
I need it ,  och hon behövde '' gå ut '' Hon & papi .
Så till kvällens + blir det Sofia plus Darwin , och det lär ju bli allt annat än tråkigt.
Darwin hoppas alltid på sofia när hon kommer hit.  SO LONG!

dags för


friday



Jag ska till stan nu & sen träffa min allmänt galna vän sofia <3333





BJ

HAlååå , igår kväll var helt awesome.. .Fifaaan vad kul det var haha .
Carro & Jag förfestade hos mig och sen tog vi bussen till VIP och ffesta , där var det också sjukt kuul haha , as skön musiik . .. några danser och shots senare mötte vi upp Johanna och company och drog oss mot BJ . Sjukt mycket folk haha . .  & där dansade vi loss som fan , bokstavligt! Har aldrig dansat så länge under en kväll . Jag diggar Bj som fan , deras uteplats är jätte mysig också.

Nu ska jag chillerilla som fan , är lite bakis . & hinnna med lite plugg  ... om jag pallar. Inge mer festande den här veckan iaaf, Nästa Onsdag ska vi fira Julia på vIP !

^^

HEJHEJ! nu är jag tillbaka haha ,  och jag ska säga att jag börjar bli mer taggad :D! även fast jag ringde min bank idag och såg att jag hade typ 000000 kr på kortet höhö , Skitsamma! får slösa sista kronan . 8-)

Det är värsta stämningen hemma om ni vill veta, mamma lagar mat i köket och diggar min 80-tals pop som jag älskar att lyssna på!

Om ett tag kommer , Josse , JOhanna , Carro & Cissi hit . Vi ska ha mucho trevligt med förkrök etc. Sen drar vi till stan , det blir BJ !och säkert VIP som '' efterfest '' , vi fårse :) ! ha en bra kväll människor





Hörniii ! det börjar fan ta slut på bilder nu haha ! min kamera *snyft *
JAg bjuder på den här XD

:)

Hejhej!  , vaknade för ett tag sen och känner mig dålig .  & då menar jag inte att I feel a cold. .
Utan man allmänt ,, så himla stressad & förvirrad nu förtiden . Att jag inte har fötterna på jorden längre,
någon som vill hjälpa mig hitta vägen tillbaka ^^

Förutom det då ! så försöker jag förnya min spotify lista, & hitta lite bra fest musik tills kväll . Johanna & company kommer hit vid nio och kanse carro med , vi ska för festa innan BJ - vilket jag hopps kommer att bli kuul ^^

hörseeen , kanse är på bättre humör då -_ -

& vad ska man ta på sig ikväll då ?

Önska min Kamera var här ,


PArty. .

Inte ikväll hehe , men imorgon ! då ska vi slå klackarna i taket haha , det kommer bli awesome (I hope)
Man ska ju inte ha en massa förväntingar/förhoppningar.


Annars då :) ! Så har jag varit på stan en snabbis , väldigt kallt i have to ad .
& så träffa jag Johanna och josse , blev lite snack om imorgon etc.
& så köpte jag såklart min biljett . Faann det kostade 120 kr , jag undrar hur mkt det skulle ha kostat om man inte köpt biljett liksom  :O :O !

Jaja , nu ska jag kolla på film med  Mamma & syrran - det är bara vi hemma ikväll .. . Amanda var i hemköp och köpte godis och sånt sötiis! CIAO CIAO :)

HAha skön bild va  XD ! (made by me)



...

Ska ut i snödrivan om ett tag, ut till stan och se om de har biljetter kvar tills imorgon . Ucchh men But I guess its worth it ... Och efter det ska jag träna i , eller så blir det innan ! vi fårse hej så länge då.

Hösten ska det vara , nog den mest finaste årstiden!
Det är perfekt kallt&Varmt.


TODAY

har jag bara chillat järnet !
Har legat & varit en '' sjukling '' och njutit av mammas goda ärtsoppa . Men imorgon ska jag ut på små mission , haha ni får veta sen när allting är klart , vilket jag hoppas att det kommer att bli . Sen kanse jag träffar Sofia också ! Puss puss, nu ska jag fortsätta kolla på film.

PS : showgirl . .. no comments  , den är så himla keff , halva filmen knullar de , andra halvan har ingen beskrivning .
Vilken dålig manus alltsåå .. .



Har ändrat header! tryck(uppdatera)om ni inte ser den :)

HelåååW ! Känner mig helt utvilad , på någotsätt efter att jag somnat igår gick jag typ '' sömnen '' och satte på datorn och somna om igen haha , lite sådär random .

Det är en tidig morgon och jag vaknade upp för att mobilen vibrerade som fan , Isabella skickade ett gulligt sms , uucch = saaknaa <3 .

Iaf ,  det är sportlov nu  och jag ska ta '' sport '' bokstavligt, sofia skulle också det . Men venne om hon är på det fortfarande haha . Jag är iaf det . Som pepp har jag min kära Papi som ska träna med mig HELA VECKAN! och
vi har bestämt att vi ska träna minst 2 timmar om dagen , vilken kost och så det blir vet vi inte. Men jag vet iaf att jag klarar det.

Fotbollsmatcherna börjar snart & Våren kommer snart . & jag har inte tränat ordentligt sen precis innan Jullovet Haha  ! PUSS X) !  Återkommer om jag fortfarande lever.



Blir sjukt taggad .

(L)

MY friend is leaving for one week ;/ !

Puss på dig min älskade , hälsa värmen från mig <3.


TIHIH  <33333333333


HAHA !

IgårKVÄLL blev aweesome! Sofia kom hit . Det blev en liten fest , haha mamma började typ festa med oss. Lite sådär smått akward. Men sen blev det kul , efter massa shottar och drinkar osv blev vi hungriga och vad är en sån kväll utan Mcdonalds mat.
Vi fick sällskap av Simon n & Jesper ett tag med som skulle senare till Åre.

Nu har jag bara legat i sängen och kollat på OC & andra filmer , jag är fakist inte bakis . Wieerd ^^





I'm just making memories ^^

Sofia kommer hit ikväll , och vad vi ska göra får ni inte veta. .höhö!
Inte för att vi vet vad vi ska göra  .. ni kan få en uppsats imorgon på det , vilket jag förmodar att det kommer att bli!

CIao ciaaaoo .


XD

HElååå !
Mamma väckte mig kl 9 imorse för att hon ville att jag sklle följa med henne til Gränby Centrum. . .
& så la familia åkte dit och jag inhandlade fyra nya läppstift från Isadora och nya false lash effect mascara från MaXfactor ! hört att den ska vara aweesome. & så köpte jag massa underkläder , me like ! skulle ha tagit kort på det , men min kamera är inte här ;/ darför har nif ått en massa tråkiga pictures ! but soon bby.

Ikväll då ?

Hade ganska många planer , men nu känns det inte som om någon utav de planerna kommer att bli av ;/ ! Vet verkligen inte hur det blir ikväll . But one thing is for sure , tänker inte sitta hemma - kanse 8-) ! aja nu ska jag hoppa in i duchen SO LONG !

PS:  fuck u isabella <33 att du ska åka till Afrika .

x)

HELOOO! nu har jag tagit mig '' världens '' tupplur och kollat lite på one tree hill .
Ringde nyss papi , han är i G-centrum så jag tänkte att jag kan ju tigga mig lite godis & chocklad hem. SÅ slipper jag slösa mina egna money . höhö = snål tjej 8-) .
! iaf , ska börja fixa mig om ett tag , ska ta bussen till sofia :) .
HA en bra kväll ,

Älskar att kolla på gamla bilder :)!
Den här är från nian , spexfottot ni vet XP !


SPORTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOV !

hallooo , är rastlös som tusan :P Åt lunch med Akli precis. En sak jag inte förstår haha , han har redan flyttat till sthlm och ska byta skola efter sportlovet. & han känner typ inte alls att han kmr sakna uppsala! HAHA , skulle ha gråtit floder jag
.
A - de latch ^^
Jag -Neeej ;/

! Aja , har inte haft en enda lektion idag , den enda lektionen som jag skulle ha idag typ var svenskan men det är inställd så ;/ ! Ikväll ska jag iaf Köpa massa godis och umgås med mina fina underbaraste vänner , <3 !


It takes a second to say I love you. But a lifetime to show it

It takes a second to say I love you. But a lifetime to show it ''

Jag är trött . Kom precis hem från fotbollsträningen , alltid lika kul men tufft. & alla träningsmatcher börjar om typ 2 veckor , och känner jag mig taggad ! nopp .
Men en sak kan jag säga som jag är taggad på ! Och det är sportlovet  . Det var planerat att jag & sofia skulle följa med Isabella och hennes familj till fjällen . Men det blev lite ändrat och Isabella ska åka på sol semester! ucch blir lite sådär små sotis (A) !
Då får jag väl ta det lungt nu då nästa vecka , ( NEJ FÖRFAN ! SKA UT PÅ KROGEN) HAHA! CIAAAAO



``

hejhej :) ! har precis käkat med Eddie . Han måste nog vara världens bästa killkompis . .. Lyser upp så fort jag ser han. HAha även fast vi typ bråkar hela tiden 8-) .. .Jaja

Igår var aweeeesome ! JAg hade jätte , man blev bjuden på drinkar (skitgoda) jag o carro & kristina shotta på som fan... Sen stack hon !Och jag o Carro var kvar och fortsatte festa med bl a hennes broshas kompisar etc !
Kul som fan! ska verkligen göras om. .Kanse nu i helgen ? ¨

Nu har jag iaf slutat för dagen men ska vänta kvar tills halv 4 , jag ska spela fotboll med Eddie & hans kompisar i gympasalen ! SKOOJIIGT  SOO LOOONG !


^^

Heloo my friends. Ikväll blir det utgång som sagt . HAha & sofia verkar mer taggad än vad jag är - Skrev att hon ville ta kort på min första invigelse på klubben .. naaw - just like my mom 8-) ! Nääeäe hahah driver.

Ikväll är ingeting om mig Ikväll ska vi fira Caroline . 18 år idag, kommer ihåg då jag fyllde 18 år. Det är typ de bästa som finns.. Jag menar det är verkligen inte som de  '' vanliga '' åldrarna... Okej to mutch talking ska förstöra garderoben nu . måste hitta något snyggt .. Pussissarr ,

UPPDATE  : Måste bara säga att jag är sjukt taggad även fast det kommer att svida i plånboken 8-)
Men whatever , man lever man en gång! och den gången är nu !   Kristina kommer över hit snart  & vi ska fixa oss etc . & sen ta bussen ner och träffa resten av tjejerna som ska ut




=


Hejhej! Idag har jag inte gjort ett piss haha ! jag vill bara att lovet ska vara här ! så Våren kan närma sig.
Men jag föredrar Vinter & Höst mest om ni undrar haha ,
Jaja så vart vill  jag komma med inlägget.
JO att jag har varit en riktig torrboll ... Men det kommer , mitt liv är ungefär som tsunamin. .
Eller okej kanse lite o ta i. Men det är en stark virvel ström - mkt som pågår .

Iaf eftersom att den här veckan har/kommer varit lugn så ska jag ut imorgon (förhoppningsvis)
VI SKA FIRA CAROLINE !  som fyller år om nästan exakt 4 TIMMAR !
FIIIIIIIEEEEEEEEEESTAAAAAAAAA!  :O!
CIAOOOO .


!

Hej hej , sitter i skolan just nu och mår inte sådär riktigt bra. Vill bara att lektionen ska sluta ... Endå så har man haft en gansks chilldag haha ! men paain som fan att en liten papperskorg i gympasalen '' brinner '' och de utrymmer hela skolan haha,, feting ovärt.
Aja , efter det här ska jag kanse kolla på basket match med Johanna & cissi .

Läste nyss i min syrras blogg. .

''Man kan alltid välja hur man säger saker, fel ord, kan sitta kvar i åratal! , medans rätt ord (oavsett kritik kan stärka en människa). Men alla tänker inte på det. ''

Jag måste instämma´,

I don't want to get hurt again, but for u. I'll take the shot and risk the lost of everything.

Nu ska jag gå lägga mig! Det tar på kroppen att ligga framför tvn hela dagen o kolla på film ...höhö-! PUSS


kom & ta mig långt härifrån !!

Hejhej Sitter i skolan just nu. Slutade för ett tag sen! så frågan är vad gör jag kvar här?
Hmm .. Jag vet inte ;/ mest för att jag är lite förvirrad just nu.. Skulle träffa sofia idag efter skolan men henne kan jag inte få tag på ! & Jag har inga pengar på busskortet så jag måste gå den '' långa '' vägen till stan och ladda på.
Orkar jag det ? = NEJ !
Hur jag än gör så kommer jag lägga mig under mitt täcke med en värmeduna och typ sova bort hela dagen!   min ........ dödar mig. So long !


Jag har haft en ytterst trevlig middag på dragon  med Sofia. . jätte najs , men jag är sur för att man inte fick en lycko kaka XP ! HAha Jaja nu skriver jag bara för att fördröja tiden. Ska plugga in det sista av samhällskunskapen & sen sätta på en film , pussisar.

min Marcus Darwin Kinuthia <3. En ängel!
Du är fan killen i mitt liv mitt hjärta




someday I'm going to let the world know, how I realy feel about you.

MAN MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR !
Uch har plugg att ta itu med och är helt borta i skallen , men struntsamma . Jag klarar väl det. Ikväll blir det middag på Dragon  !

Jag hade as kul igår IAF <3


TSSSS

Vem ska du slå?? ? HAAHA skitunge ? Slå ner folk WAS SO LAST YEAR LILLA GUMMAN ;) !

nother then små skitungar försöker '' förstöra '' min dag så sitter jag här och taggar till .
Nämligen fest ikväll! & isabella & sofia är påväg hit för att förkröka ..  ;)
Have nice kväll party people.




uch.

Mamma väckte mig precis , & frestelsen att lägga sig under täcket och somna om är stor just nu.
Måste storstäda och sen följa med henne till gränby centrum för att handla .

Aja back to work - och senare ikväll kommer mina fina tjejor hit & förkrökar . Me like .

Många ser den här låten som värsta '' fjortis '' låten , haha men jag älskar den!
gör mig verkligen as taggad ! so long.



+

Hej , kom hem för ett tag sen från skolan. Gu' vad skönt det har varit , chilligaste dagen ever , trodde det skulle bli jätte '' deppigt ''' med alla hjärtansdag tema. Men icke sa nicke.  DEt var as kul med massa skoj och gott & music & Föreställningar.  VIssa hade verkligen talang och vissa väldigt mycket mindre, då snackar vi riktigt skämt. Nämner ingen namn XP!

& för er som stör sig på det. Ja Jag kan fan bättre själv .. Tro mig !

Så vad ska jag göra idag ? ! jo jag ska göra någonting jag inte gjort på väldigt väldigt länge! & det är PLUGGA PÅ EN FREDAGS KVÄLL! 
HAHA , känner att jag måste/men vill verkligen inte , någon som har lust att rädda mig (A) .JAJA får endå träffa mina fina vänner imorgon då pratas det om fest  , så det blir säkert skoj. 
Nu ska jag hjälpa mamma med Middagen ! SO LOONNG  <3.





-

Kom precis hem från min fotbollsträning. Jag är trött och jag hör sängen ropa.
Imorgon är det helg & äntligen säger jag bara.

Föresten tycker att det är jätte kul :) ! min storesyrra fick meddl att de ville ha med henne på modell casting imorgon i gävle <3

ASG

Halåå ! nu har jag håltimme , har haft det ett tag och är jävligt uttråkad , haha och så kom jag på ett skämt som Sofia sa igår HAHA! ni fatta inte hur kul det lät när hon sa det, fick skrattattack ! haha iaf..

Sofia - Alltså Min mamma berättade att det var en kvinna som skulle på gyn - undersökning , och innan hon gick hemifrån ville hon göra sig lite extra ren typ haha . & innan hon gick in i badrummet så hade hennes dotter typ lekt med glitter och torkat av glittret med en av handukarna som hängde där inne haha, så när hon skulle in i badrummet för at ttvätta sig , torkade hon sig med handduken som det var glitter på utan att hon visste vad hon precis gjort . Åkte hon till undersökningen.

& där särade hon på sina ben och då sa gynekelogen ( OJ :O , ingen har gjort sig såhär fin förut )

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Jag tycker iaf att det var jävligt kul , sådeså XD XD XD !


:)

Hejhej ! kom precis hem från mathilda h , vi hann iaf umgås ett tag  innan hon skulle iväg någonstans.
Jag ska sätta mig vid böckerna nu o plugga järnet o efter det ska jag kolla på one tree hill.

& vet ni vad ? jag längtar till helgen , lite skoj väntar. Som Fest & Alla hjärtans dag, haha inte för att jag har en dejt då 8-) ! Men jag & Sofia ska iaf vara tillsammans , och så kanse vi ska äta ute med Christian o dem .
Så det bli säkert mysigt.

Aja back to work  !Puss.

Bara för att jag chillar järnet nu.


:@

Kommer till skolan , helt säker på vart jag har min matte lektion . Jag knackar på där är en helt annan klass , letar lite runt skolan , för att se om jag kanse hittar någon :O !men inte en kotte som går i min klass.
Så nu sitter jag här vid skåpet och har mega ångest .

Snart komer Sofia hit för att luncha XD & efter det ska hon följa med mig till idrottsalen för att gymma.
& efter det ska jag åka förbi mathilda h :) . So long.

Haha , hittade bilden på datorn .

HAHAHA = Alla <3 dag.

Jag & sofia är så jävla roliga

okej venne om man ser texten nu. Men jag ASG !


KUL XD

Innan jag stack imorse bad jag mamma köpa en massa godis & gott så att jag kan '' orka '' sitta uppe o plugga.
& hon tog det nog för seriöst haha , när jag kom hem stog kyckling vingar , Burgerking meal , godis , bullar  , kakor .
Så nu sitter jag här o goffar i mig , AJa nu ska jag plugga so long :)

AAAH

Kom precis hem från stan. Har käkat middag på Jalla Jalla med Isabella & Sofia. Kebaben sitter så fint på arslet, och jag känner mig mätt & belåten.

inge mer för mig ikväll , ska hoppa in i duchen och sätta på en mysig film . puss.

Det har gått en dag , och jag saknar min klass sjukt mycket , <3.
Men det gick väl bra i den nya klassen. VÄnjer mig snart hoppas jag.



fest del 2.

Hej hej ! har håltimme , eller den tar snart om typ 2 min höhö , sen har jag slutat för dagen .´.
Måste hem o plugga , lärarna har proppat mig med läxor osv. Men det är ju konsekvenserna för att böRJA OM :/

Tänkte att jag ska lägga upp några bilder från festen , andra delen dvs. So long <3.

Klänningen jag hade på mig ! OBS : inte den jag beställde från Nelly.

















Jag känner mig duktig x)

Idag är det söndag , och jag måste nog säga att den här veckan har varit den mest skol/allmänt chiillvecka.
& eftersom jag gå om imorgon så har det faktist gjort mig lite galen att inte ha haft någonting för mig. MEn då har jag iaf haft tid att göra småsaker jag aldrig skulle ha hunnit med ;)

Nu har jag kollat på tv med mamma typ hela dagen , haha vi har suttit och kollat på massa barnprogram så skön hon är alltså. & snart ska jag springa till LIDL och köpa lite grejer , & ta riktigt hand om mig ikväll och kolla på fantomen på operan , ciaaaaaaaaaaaaaooo <3.

Har ni inte hört låten så enjoy !




mitt rum är '' jätte '' städat



JAG KLAGAR !!!!!!!!!

Yeas - deal med mitt jobbiga inlägg nu . Men jag måste verkligen få ut det känner jag.

& ja jag har en anledning till att varför jag skriver det här. Jag är ganska '' känd '' , iaf bland mina vänner .. som anser att jag är väldigt ärlig. & kanse lite för ärlig ibland. Men jag menar det ligger alltid en sanning med min ärlighet och vad jag vill åstadkomma med det .. . & just nu har jag mycket problem med många ungdoms '' grupper '' här i uppsala som jag HATAR !  & nej jag tänker inte skriva ut några namn , ni får tycka att jag är jätte feg & allting.. FÖr det är jag , annars kunde jag ha lika gärna skrivit ut namnen .. eller hur ?

Jag hatar vissa grupper , sånna folk som typ går och ser '' ner '' på andra folk bara för att de tror att de kan såra en. Men nej det var så liksom 548 årsen att göra så ! skaffa ett fucking liv.
De som är avundsjuka ! alltså då menar jag RIKTIGT JÄVLA SOTIS och visar det genom att stampa ner på folk för att de tror att deras ord & rykten som de sprider kommer att få någon sluta vara den DEN ÄR ! Tror ni verkligen verkligen - en tjej som MIG ! tex skulle ändra hela mitt jävla livsstil , ändra min personlighet ändra allting bara för några små fuckers with no life går och säger . NEJ NEJ NEJ ! ni är så jävla patetiska . Jag kommer aldrig aldrig försöka anpassa mig bara för att föröska passa in i olika kretsar . Jag är som jag är och går with my flow. Men visserligen som betyder inga sånna ord någonting , men vet ni vad jag bryr mig inte . Tycker bara mest synd om er jag menar kolla fan på hur erat liv kommer att se ut om 10 år .

Jag har gjort jävligt många misstag & jag gör dem fortfarande men vet ni vad horungar ? det ligger i människans natur att göra misstag lära sig från med , resa sig upp och leva vidare.



XD

Kom precis hem från stan , har varit och käkat med sofia. & det var najs ska jag säga. Vi har alltid en massa saker att prata om och just nu är vårat liv typ exakt detsamma.... eller ? så känns det bra att prata med någon som verkligen går igenom exakt samma sak som man själv gör.
& Så fick vi träffa Isabella en snabbis .. men hon var på stan med mister '' boyfriend '' of hers. Men det var trevligt att se henne en snabbis spec efter igår.

Amen ska snart gå lägga mig imorn(idag) har jag en massa saker att ta itu med. & det första är nog STÄDA MITT RUM ! KAAAAAAAAOOOOSS , SO LONG


<3

Igårkväll

JAa vad ska man säga om gårdagen då ?

Jag hade så fucking jävla fantastskt överkul kväll ! Dansade häcken av mig , det var sjukt kul. .Iaf från början =)
Vi var där och förfesta och så sjöng dem. . Och vi krökade på som fan . Och sedan kom fest folket.

Mina kommentarer : Det var grannar som ringde polisen för att det blev för '' högljud '' typ och ordförande för lokalen kom och sa att jag inte skulle ha alkehol där inne så han typ sura och ville att festen skulle läggas ner.
& jag hatar vakterna - så himla keffa ! vafan vi pejja dem liksom några tusen kr och de kunde inte ens hålla sig till sitt jobb vilket var att hindra folksamlingar ute och bara släppa in dem som står på listan osv.. JÄVLA IDIOTER
Och jag vet att alla hade kul innan det .. fick en massa bra kommentarer igår :) ;) ! & världens bästa DJ .

Men kvällen slutade med att jag brast ut i tårar och sov hos Sofia och några kompisar till mig fick stanna kvar o städa.

& nu är jag heeeeeeeeeeeelt dööööd . Uch drackk en aning för mycket igår ! & min syrra har köpt pizza till oss men kommer typ spy om jag tar en tugga * suck * Aja ikväll blir det att stanna hemma ...eller kanse få sällskap av sofia PUSSISAR!

My party ! (del 1 )










igår kvällen

  • Jag stressade hela dagen.
  • Jag Förfestade med klassen + några till.
  • Festen börja
  • mr *hemlig* kom , som inte är så hemlig nu
  • Festen var klockre tills ... ... kom
  • Jag åkte till stan skämde ut mig en aning
  • Jag däcka hos sofia

she can't wait

Helååw ! Jaa äntligen fredag. . Veckan har gått sjuuuuuuukkkt fort ! för fort.
Men idag är min fest och jag är sjukt nervöst. HAr planerat det här så länge och frösökt vara lugn och inte ha några förväntningar. SÅ idag skulle det lyfta min själ om världen låter mig vara lite sådär extra lycklig ikväll. Skulle inte vara så fel.. Fick kämpa för att få nycklarna till lokalen. Men nu har jag dem och sofia & Isabella kommer snart hem till mig ..
Efter det åker vi till lokalen och förfestar med min nuvarande klass
( ska byta på måndag )
Pussisar! ta hand om er ikväll mina vänner.


:)

Helåååw! ett mer lugnt inlägg nu haha. .. Jag är iaf hemma just nu och har precis pratat med mathilda b , i tel.
& jag hoppas det ordnar sig med allting.. Jag har sprungit ute här och var idag. . + har jätte ångest att jag missa fotbollsträningen. .MEn men !SKa lägga mig snart Puss puss.

yeas min baby , du är väldigt bra på att pigga upp
.



(en myskväll hos mig nu i vintras <3 )

NEJ JAG KLARAR DET INTE ... ELLER? ?

SHAAJJJT nu måste jag springa till Posten och sen springa till GRÄNBY CENTRUM! och sen om jag hinner åka till min FOTBOLLSTRÄNING ! VIlken jävla press , förklarar allting sen so long!

Johanna L - om du ser detta inlägg skriv i min logg på fb om V har ringt dig.

jag är .. ....

JO det är många känslor som rör sig inom mig  just nu hehe . ... Har varit SJUKT stressad ! Och jag är rädd att ta risker då jag inte vet slutet på händelsen om ni förstår .

IAf festen är igång !och imorgon är de sista detaljerna klart. VI har bjudit många men har dock fått radera jättte många. ... SKa nu hoppa in i duchen och käka gröt som mamma gjort till mig   OCh bara njuta av ingen läxa eller prov eller inlämning den här veckan  - latch ju .

kolla lite på gamla bilder. (vårat stora tjejgäng) för typ ettårsen.. .
som blev allt mindre! måste säga att jag saknar tiderna som fan <3.

( en fest hemma hos mig) haha lagom dragen



Fest hemm hos Emelie !



En av våra myskvällar. Den här är hos mathilda h



Fest hemma hos mathilda h .



Mathildas sweet 16 .



Fest hemma hos Julia S.



Fest hemma hos Julia s.


SHOPPING !

Idag efter skolan bestämde jag mig för att gå på en shpping tur med bellis. Men stackarn var sjuk så jag tänkte .... skitsamma går själv då . AHha helt mobbad jag kände mig .
kan ta kort på det sen eftersom papi är ute med kameran just nu .

Annars då ! så beställde jag min klänning som jag ska ha på mig på fredag. Om den kommer i tid , nu ska jag käka maaaaaaaaaat.  so long.

HIHI XD !min klänning visar jag då jag visar den ;) den är himlans snygg måste jag säga.


sluta få mig att känna mig så osäker. ;/

HAlåååw . Idag har jag verkligen nite gjort ett skit , förutom att jag satt kvar efter skolan med Cissi och fixade inför festen och pratade med syon. Det blir sp1b tror jag ? , men är säker. Inte så kul .. försöker fortfarande få det att smälta in att jag ska gå om ett år. .Men vad gör det ? man tar de möjligheter man har ;). Nu ska jag kolla på film eller något pussisar.

några bilder från helgen










RSS 2.0